Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy enyhüljön a...

Mit tegyek hogy enyhüljön a fájdalom?

Figyelt kérdés
Ma van 1 éve hogy meghalt a férjem, és szinte nap mint nap ugyanúgy fáj mint amikor megkaptam a szörnyű hírt. Autóbalesetben halt meg, 8 éve ismertük egymás, 3 éve voltunk házasok. Szinte mondhatom, hogy tökéletes volt a kapcsolatunk, megtudtunk mindent beszélni, igazi álomférj volt. Terveztünk kisbabát is, a halála előtt 2 hónappal kezdtünk próbálkozni, de így utólag azt mondom hogy szerencsére nem jött össze :( Rengetegek beszélek róla, pszichológushoz is jártam, gyászcsoportba, de még mindig ugyanazt a hiányt érzem mint 1 éve. Nem tudok mást szeretni, nem tudom feldolgozni a hiányát. Munkahelyemet is elvesztettem, mert egyszerűen nem tudtam figyelni a dolgokra, állandóan a férjemen jár az eszem :( Még mindig nagyon szeretem őt, rengeteget vártam egy ilyen jó kapcsolatra, ami velünk volt. Ma is pár órát délelőtt a temetőben voltam a sírjánál (mindennap kimegyek hozzá, beszélek a családjával) Hiába járok szórakozni, társaságba, mindig rá gondolok. Nagyon hiányzik. Bele fogok őrülni :(
2012. febr. 2. 15:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is Őszinte részvétem!

Azt szokták mondani képzeld azt, hogy a férjed most él és te nézed Őt odafentről. Mit szólnál, hogy ennyit búslakodik?

Hogy szomorú és nem boldog? Mit mondanál a férjednek fordított esetben?

Semmi esetre se siettesd ezt a gyászt. Szerintem teljesen természetes, hogy ennyi idő kevés volt, hogy feldolgozd. Vált orvost, keress egy elismertebbet aki tud segíteni együtt élni a fájdalommal és a hiánnyal, evvel az űrrel.

2012. febr. 2. 15:19
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
őszinte részvétem. Sajnos ebben nem tudok segíteni, de átérzem a fájdalmad, még ha nem is volt benne részem szerencsére. Ismerkedni próbáltál már? bár írod, hogy jársz szórakozni. Tényleg csak erőt és kitartást tudok kívánni!
2012. febr. 2. 15:20
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Láttad a P.S. I love you-t? Ha nem akkor nézd meg!
2012. febr. 2. 15:20
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
*VÁLTS*
2012. febr. 2. 15:21
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, részvét nyilvánítást. Próbálok ismerkedni persze de igazából ezek is csak ideig-óráig segítenek :( Köszönöm, megfogom nézni a filmet is.
2012. febr. 2. 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
12%

őszinte részvétem!de én inkább nem akarok itt okoskodni mert teljesen felesleges itt kívül állóként osztani az észt és erre szerintem nem is lehet jót mondani..

hogy én mit csinálnék??inkább nem mondom...ne hogy megtedd..

2012. febr. 2. 15:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem, nagyon sajnálom!:-( Én sem tudok neked segíteni, csak elmondani, hogy sok erőt és kitartást kívánok.

Ha van kedved csak úgy beszélgetni, akkor nyugodtan írhatsz privit, nagyon szívesen beszélgetek veled!

2012. febr. 2. 15:29
 8/20 anonim válasza:
100%
Őszinte részvét! :(
2012. febr. 2. 15:33
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

Egy év után az már kicsit sok, amit csinálsz. A gyászcsoport helyett talán ideje volna keresned egy tisztességes szakembert, leginkább pszichanalízissel is foglalkozó pszichiáter szakorvost (az nem fog legyógyszerezni). Hacsak nem akarsz meghalni vagy megőrülni. Mert hosszú távon az lesz a vége - és nem ijesztgetni akarlak, hanem ez tény. Igen nagy százalkékban "utánahal" a másiknak az, aki képtelen feldolgozni a gyászt.

Aki ilyen mélyen benn ragadt a gyászban és képtelen megmozdulni, az Élet felé fordulni, annál más gond is van, ami ilyenkor tör a felszínre. Elvesztettél valakit kicsi korodban, aki nagyon fontos volt és nagyon szeretted és nem tudtad a mai napid ezt meggyászolni?

Nagyon sajnálom, hogy szenvedsz.

2012. febr. 2. 15:36
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

ma 15:36

mi vagy te valami pszichológus??jéézusom..vannak emberek akik 3 hónapig de vannak akik 3-4 évig is gyászolnak ez ember függő és attól is függ milyen mélyek az érzések.Semmi köze a gyerekkorhoz..ne haragudjál de ez vicc amiket ide írtál.

2012. febr. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!