Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak szájfertőzése van,...

Kisfiamnak szájfertőzése van, mit adhatok még neki hogy enyhüljön a fájdalom, tudjon enni valamit, és mennyi ideig fog ez nála tartani?

Figyelt kérdés
Kis hólyagok vannak a szájában. Nagyon szenved, fáj neki. Nem eszik semmit csak tejet. Kaptunk rá homeopátiás bogyót 30CH-T.
2010. jún. 13. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
A kis hólyagok lehet a szájpenész is. Azt pedig ecsetelni kellene. Legalábbis az én lányomnak adott ilyent az orvos.
2010. jún. 13. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk semmit nem használtak ezek a homeos golyók semmilyen téren. Az én fiamnak is volt szájfertőzése, és írt fel rá ecsetelőt a doki, azzal kellett törölni minnél többször, eleinte nem hagyta, nem is javult, utánna meg rámijesztett a doki, hogy ebből korház lesz. Ne így erőt vettem magamon lefoktam, kifeszítettem a száját és jól kitöröltem mindenhol körbe ahol értem, öklendezett is szegénykém, de inkább én csináljam neki, minthogy a korházba kínozzák. Pár nap alatt át is ment rajta szerencsére. Meg kaptunk rá Zovirax szirupot, de azt mondta a doki, hogy az ecsetelő akkor is kell, mert le kell törlni a hólyagokat, úgyhogy ne várj te se míg jobban elterjed, irass fel ecsetelőt és törölgesd neki minnél gyakrabban.
2010. jún. 13. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 4,5 éves kisfiamnak van szájfertőzése, aftának hívják. Mivel nekünk lázunk is volt, mentünk dokihoz. Kaptunk antibiotikumot, cataflam cseppet, kalciumot és sok-sok C vitamin kell. A fájdalmat a cataflam vagy a nurofen enyhíti. A hólyagokkal sajnos nem tudnak mit csinálni, az antibiotikum a felülfertőzést akadályozza meg. Szerintem vidd vissza.
2010. jún. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!