Kinek milyen a kapcsolata az anyósával?
Nekem nagyon rossz a kapcsolatom az anyósommal már az elejétől fogva!
Onnan kezdődött hogy:
Uj lakásba költöztünk a szüleimmel és a párom szolt apukámnak hogy bármibem amiben tud segít!Hát akkor fesse ki az én szobámat ki is festette!Majd este felé elindultunk náluk!
Az annya kérdezi fiam miért vagy festékes!Mondta h miért az anyós erre még alig vagytok eggyütt máris befognak dolgozni(ekkor voltunk 6 hónapja eggyütt)Majd az anyós meg akarta ismerni a szüleimet elhivott bográcsozni és az evés alatt végig engem ócsárolt meg hogy nem vagyok a fiához való!2 éve voltunk eggyütt tehes lettem emiatt összevesztünk h direkt csináltam vetesem el meg minden voltam!A pénze kell a fiának nem is szeretem meg ilyenek!
A szüleiimel is nagyon rossza a kapcsolata!Bár nem is bánom már!Amikor a párom dolgozik eljön az anyós v felhiv és mindent mondd amikor mondd!DE ha a párom meg ott van akkor meg tök kedves!Már 6 éve vegyok a párommal és nagyon keveset megyek náluk volt h 1 évig sem voltam!(de az anyós jött nálam és mindig összeveszés volt,persze csak akkor ha nem volt otthon a párom)Néha már azt hiszem hogy a párom nem is hisz nekem az annyával kapcsolatban mert előtte mindig csak a szépet teszi!
Szerintetek mit akar mi ezzel a célja?
Nektek milyen a kapcsolatotok az anyóssal?
Persze hisz nekem csak néha már én bebeszélem magamnak hogy nem hiszi el!Mert olyan hihetetlen dolgokat csinál!
Ez a kamera jó ötlet nagyon!Lehet kipróbálom!
:)
Ide írhatod a válaszod:
Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérjük, vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt! :DDDDD
Kedves kérdező.
Az én kapcsolatom az anyósommal olyan, ha el kéne kapartatni, beállnék lapátolni, kb olyan sebességgel, mint egy speed-es vakond. :)
Szóval akkor lenne a -2m öröm.
Nem kívánok neki rosszat, csak az Isten pofozná rá a temetőkaput.
Egy kb 150gk, szarrakásként említeném.
Hátulról, mellbe támadó, rosszindulatú, bajkeverő. Ha nincs gond ő csinál. Ez kibas...ott Banya. :D
Remélem mihamarabb széttépik a kukacok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!