Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány férfivel volt kapcsolatod...

Hány férfivel volt kapcsolatod házassag előtt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 13:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
72%

Kb 25 volt, tud róla, bár tételesen nem számoltattuk el egymást, de ha kérdés volt, elmondtam.

Különösebben nem érdekelte és nekem se fontos, hogy neki hány volt. Most együtt vagyunk, amíg nem is ismertük egymást, mi alapján kérhetnénk számon bármit is?

2012. febr. 2. 16:07
 22/39 anonim ***** válasza:
46%
A férjem volt az első 15 éves voltam mikor összejöttünk, azóta már van egy fél éves fiunk és még mindig szeretjük egymást.
2012. febr. 2. 16:34
 23/39 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 6 volt,elmondtam neki,nyitott,értelmes pasi,neki sokkalta durvább a multja.De ez nem könnyűvérűség.Ezt csak azok mondják,akik irigyek.
2012. febr. 2. 17:12
 24/39 anonim válasza:

A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad.

Mire irigyek?

2012. febr. 2. 17:21
 25/39 anonim ***** válasza:
34%
0. nekem ő az első és egyben utolsó férfi az életemben. 27/nő
2012. febr. 2. 18:46
 26/39 anonim ***** válasza:

3. a férjem :)

Tud a két előző kapcsolatomról is, mint ahogy én is tudok az övéről.

2012. febr. 2. 19:30
 27/39 anonim ***** válasza:
54%

Bíró Miklós

Gratulálok emberséges megnyilvánulásodhoz...és hogy a témához szóltál hozzá...Persze nem jár együtt a korral az életbölcsesség.

Nekem 4 kapcsolatom volt a férjem előtt. Tud róla.

2012. febr. 2. 20:20
 28/39 anonim ***** válasza:
50%

Nekem egy se. Ez most baj?

50/F

2012. febr. 2. 21:10
 29/39 anonim ***** válasza:
1el csak,tud róla.
2012. febr. 3. 08:54
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

Nekem a férjem az első igazi és egyetlen, és neki sem volt előttem kapcsolata senkivel. 15 éves házasok vagyunk, és minden nagyon tuti. Az nem igaz, hogy kell a szexuális tapasztalat előtte, mert csak megbeszélés kérdése minden.

Nagyon szuper a kapcsolatunk, a szeretkezés még most is napi szinten megy, vagy egy nap kihagyással. És nem unalmas egyáltalán, mert nem halt ki a tűz, és nem is hagyjuk kihalni :)! Ennyi együtt töltött év után már minden sokkal összeszokottabb, tökéletesebb, harmonikusabb. És a szex nem csak szex, annál sokkal több, elmélyültebb.

Én sem, és a férjem sem bánta meg, hogy nem volt előtte más kapcsolatunk. Egyszerűen megtaláltuk egymásban a boldogságot, a nagy Ő-t.

2012. febr. 4. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!