Hány férfivel volt kapcsolatod házassag előtt?
Kb 25 volt, tud róla, bár tételesen nem számoltattuk el egymást, de ha kérdés volt, elmondtam.
Különösebben nem érdekelte és nekem se fontos, hogy neki hány volt. Most együtt vagyunk, amíg nem is ismertük egymást, mi alapján kérhetnénk számon bármit is?
A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad.
Mire irigyek?
3. a férjem :)
Tud a két előző kapcsolatomról is, mint ahogy én is tudok az övéről.
Bíró Miklós
Gratulálok emberséges megnyilvánulásodhoz...és hogy a témához szóltál hozzá...Persze nem jár együtt a korral az életbölcsesség.
Nekem 4 kapcsolatom volt a férjem előtt. Tud róla.
Nekem egy se. Ez most baj?
50/F
Nekem a férjem az első igazi és egyetlen, és neki sem volt előttem kapcsolata senkivel. 15 éves házasok vagyunk, és minden nagyon tuti. Az nem igaz, hogy kell a szexuális tapasztalat előtte, mert csak megbeszélés kérdése minden.
Nagyon szuper a kapcsolatunk, a szeretkezés még most is napi szinten megy, vagy egy nap kihagyással. És nem unalmas egyáltalán, mert nem halt ki a tűz, és nem is hagyjuk kihalni :)! Ennyi együtt töltött év után már minden sokkal összeszokottabb, tökéletesebb, harmonikusabb. És a szex nem csak szex, annál sokkal több, elmélyültebb.
Én sem, és a férjem sem bánta meg, hogy nem volt előtte más kapcsolatunk. Egyszerűen megtaláltuk egymásban a boldogságot, a nagy Ő-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!