Téged zavarna ha a párod sokat találkozgatna az ellenkező nemű haverjával, barátjával?
Engem zavarna! Pláne ha kettesben találkozgatnának.
Férfi vagyok, és nekem is van nő barátom, de soha nem találkozgatok vele kettesben, csak úgy, hogy a feleségemmel együtt megyünk át hozzá, vagy akkor hívjuk át magunkhoz, amikor mind a ketten otthon vagyunk.
Szerintem ez így van helyén!
33/F
Dehogy zavarna.
Ha valaki megpróbálna engem leválasztani a legjobb barátomról, nekem sem tetszene.
24/L
Látom megy a lepontozás.) Mondjuk nem értem, hogy pl. azt a lányt, aki leírta, hogy igen engedné, ő is találkozik szakmai okokból, stb, azt miért kellett lepontozni.
Sok savanyú, féltékenykedő...
Akkor én is:
Nekünk közös baráti körünk van, de vannak gyerekkori barátnői, simán elengedem velük sörözni...
Nekem vegyes a baráti társaságom és ez jó így. Nem hagynám, hogy bárki elmarja őket tőlem, hisztis, féltékenykedő férfi nekem nem kell.
Ezért persze, én is engedném, hogy ellenkező nemű barátai legyenek. Nem hiszek ebben a tiltásban, nem a gyerekem, hanem a párom, felnőtt ember, nehogy már engedélyt kelljen kérni egymástól olyan barátokkal való találkozásra, akiket már rég ismerünk, esetleg régebben, mint egymást.
Öhm...Hát valakinek ez a véleménye, valakinek az.
Engem is lepontoztak, de hát nem lehet nagy egyet értésben élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!