Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged zavarna ha a párod...

Téged zavarna ha a párod sokat találkozgatna az ellenkező nemű haverjával, barátjával?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Engem zavarna! Pláne ha kettesben találkozgatnának.

Férfi vagyok, és nekem is van nő barátom, de soha nem találkozgatok vele kettesben, csak úgy, hogy a feleségemmel együtt megyünk át hozzá, vagy akkor hívjuk át magunkhoz, amikor mind a ketten otthon vagyunk.

Szerintem ez így van helyén!

33/F

2012. febr. 2. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy zavarna.

Ha valaki megpróbálna engem leválasztani a legjobb barátomról, nekem sem tetszene.

24/L

2012. febr. 2. 12:03
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Látom megy a lepontozás.) Mondjuk nem értem, hogy pl. azt a lányt, aki leírta, hogy igen engedné, ő is találkozik szakmai okokból, stb, azt miért kellett lepontozni.

Sok savanyú, féltékenykedő...

Akkor én is:

Nekünk közös baráti körünk van, de vannak gyerekkori barátnői, simán elengedem velük sörözni...

2012. febr. 2. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Nekem vegyes a baráti társaságom és ez jó így. Nem hagynám, hogy bárki elmarja őket tőlem, hisztis, féltékenykedő férfi nekem nem kell.

Ezért persze, én is engedném, hogy ellenkező nemű barátai legyenek. Nem hiszek ebben a tiltásban, nem a gyerekem, hanem a párom, felnőtt ember, nehogy már engedélyt kelljen kérni egymástól olyan barátokkal való találkozásra, akiket már rég ismerünk, esetleg régebben, mint egymást.

2012. febr. 2. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Öhm...Hát valakinek ez a véleménye, valakinek az.

Engem is lepontoztak, de hát nem lehet nagy egyet értésben élni. :)

2012. febr. 2. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
A páromnak nagyon nagy az ismeretségi köre(főleg lányokból áll) és rengeteg olyan csajszi van akivel már volt is köztük valami de gyerekkori barátok és még mindig tartja velük a kapcsolatot. Már beletörődtem mert nem tudok ellene tenni, persze ismerem én is ezeket a lányokat, nem hiszem hogy bármi is lenne köztük újra. Aztán voltak olyan lányok is aki pl az exe volt (de még mindig szerelmes volt a páromba) és amikor megismerkedtünk még mindig tartotta vele a kapcsolatot, elmondtam hogy zavar és nem beszélt vele többet. Meg volt olyan lány is aki többet akart a páromtól mint barátság (de nem volt köztük semmi) de a csaj iszonyatosan nyomult, vele is megszakította a kapcsolatot. Csak azok a lányok zavarnak akik szeretnének is valamit a páromtól.
2012. febr. 2. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!