Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen afférjaitok (gondjaitok...

Milyen afférjaitok (gondjaitok) voltak eddig az anyósotokkal? Pl: Kínos szituációk, viták a gyerek nevelésről és a férjről

Figyelt kérdés
Elmesélnétek egy-kettőt?
2012. febr. 1. 20:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ment mindenkinek a zöld kéz
2012. febr. 3. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
hát én az anyśommal egyutt élek kb fél éve.roppant nehéz,nagyon útálom ot.mindenbe beleszól,irányítani akar,semmi sem jó neki,én mindig mindeent rosszul csinálok /szerinte/.arra sem képes,hogy az edényt elmossa maga után.amit a gyereknek mondok,azt szándékosan elengedi a fule mellett és csak azért is másfelé tereli a gyerek figyelmét.hihetetlen sz@r vele élni,alig várom,hogy megpattanhassunk
2012. febr. 20. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
6-os válaszoló vagyok. Nálunk még olyan volt mikor kölcsönvette a 40ezer forintos Sobotta Anatómia atlaszomat, csak elfelejtett szólni róla. Én meg égre földre kerestem már ,hogy ugyan hova tűnt, hát hónap óta csak portörlésnél nyúlok hozzá meg minden, aztán egyik nap épp szóba került és mondom anyósnak, hogy nem találom az atlaszt, erre közli, hogy nála van. Kérdezem, hogy mégis mikor kérte kölcsön, erre azt mondta, hogy azt hitte, hogy nem használom és ezért úgy gondolta elveheti szó nélkül. Na jó, de nem egy 500 ft-os antikvár vmit vitt el, hanem egy méregdrága Anat. atlaszt, amiről azért illett volna szólni. Kicsit ideges voltam rá. Hál'Istennek normál állapotban kaptam vissza, pedig már előre felkészültem, hogy milyen hangnemben és stílusban fogom lecseszni, ha csak egy szamárfül is lesz benne :D
2012. febr. 20. 15:54
 14/18 anonim válasza:
100%
Szia. leírom a legdurvábbat. tavaly született meg az elsö babánk a párommal. 6 hetes vizsgálatra kellett mennem mikor drága anyósom közölte velem hogy írassak fel gyógyszert mert különben megint terhes leszek. mondtam neki hogy nem teszem meg persze mivel van más megoldás is a terhesség elkerülése érdekében.erre teljesen kiakadt s a következőt javasolta. szó szerint: akkor menj be a nőgyógyászatra s köttesd el a méhed/28 évesen/. na?
2012. márc. 7. 00:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Látom van gond velük..:/

Utolsó: Anyósod elég bunkó :/

2012. márc. 7. 20:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerinte túlságosan válogatós vagyok. Ami igaz. Ők mindenevők :D
2013. júl. 26. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Úr isten milyen beteg, bunkó pár anyós ! :D
2015. jún. 4. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
A Margitosnak off: én Margit vagyok és fiatal. Anyáméknak nagyon tetszett a név (én is szeretem), de a család kiborult, hogy miért ezt a nevet kapom, milyen ronda. De kitartottak :-).
2015. jún. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!