Van még valaki, aki nem élte ki magát házasság előtt, és így jó neki?
Figyelt kérdés
Vajon miért gondolják sokan, hogy egy csomó csalódáson meg felelőtlen kapcsolaton, szórakozáson keresztül vezet az út a hűséghez?2009. máj. 31. 03:06
11/11 anonim válasza:
Szia!
Örülök, hogy belinkelted ezt a kérdést és elolvashattam. Én 22 éves lány vagyok és örülök, hogy vannak olyan emberek mint te. Sajnos én is azt a véleményt osztom, hogy akinek sok partnere volt túlságosan kiégett lesz már mire eljön a házasság ideje, olyan mintha nem is számítana már semmit nekik a szex.
Aki kicsapongó volt a házasságig szerintem nem lesz ez másképp később sem, max egy ideig. Aki pedig végig komolyabban vette a dolgokat mint mások annak nem lesz gondja a hűséggel később sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!