Van még valaki, aki nem élte ki magát házasság előtt,
és így jó neki?
Ez nem kötelező.
De teljesen tapasztalatlanul sem jó beleugrani egy házasságba: akkor tényleg lehet olyan, hogy egyszer (már 40 évesen, 2 gyerekkel) jön rá, hogy valamiből nagyon kimaradt.
2009. máj. 31. 06:00
A felelőtlen,sok tapasztalat aligha vezet a hűséghez.Sok jó házasságban élőt ismerek,akik nem élték ki magukat a házasság előtt.De náluk a házasság értelme nem az ágy,hanem a szeretet,egymás megbecsülése,a belső értékek,a szex csak velejárója a házasságnak(mint pl. az evés is.)
2009. máj. 31. 06:44
Én sem éltem ki magam a házasság előtt, mégis hosszú évek óta nagyon boldogan élünk és nem is lehetne tökéletesebb. Szóval szerintem a sok csalódásnak meg a felelőtlen kapcsolatoknak semmi köze a hűséghez.
2009. máj. 31. 08:19
Én nem éltem ki magam. Hagytam egy kis életet késöbbre is.
2009. máj. 31. 08:38
Én sem éltem ki magamat. Most élem ki, a férjemmel. Nem is lehetne jobb. Ami a szexuális életünket illeti: nem sok gyakorlatunk volt a házasság előtt, annál többet gyakorolunk most. :-)
2009. máj. 31. 11:11
Egyéni hajlam kérdése, ki hány partner után érzi magát kellőkképpen "tapasztaltnak". Van, akinek nem szükséges "kiélni magát" (eleve félrevezető kifejezés ez!)
Ismerek olyan boldog házaspárt, akik egymással veszítették el a szüzességüket - meg olyan "kiélt" figurát, aki a sok tapasztalat után egy kiégett, szeretni képtelen és nem is akaró faxfej lett.
Összességében azt látom, a túl sok partner nem tett jót se az általam ismert ilyen nőknek, se az ilyen férfiaknak. Eleve mert a túl sok partner hajszolása sokszor önértékelési zavarból fakad mindkét nem esetében. És nem hiszem, hogy boldogsághoz vezet. Ugyanakkor nem is alakulhat mindenkinek úgy az élete, hogy az első lesz az abszolút megfelelő. Én azt mondom, nem baj, ha valaki keres - de menetközben ne felejtse el, mit keres.
2009. máj. 31. 11:26
16 nővel voltam eddig, már nem hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy szőkével, vörössel, vagy kettővel. :P
2009. máj. 31. 12:12
Nekem 1 pasim volt a férjem előtt(no szex), neki én vagyok az első kapcsolata és nincs semmi bajunk, sőt örülünk neki h a másik az volt első mindkettőnk számára:)
2009. máj. 31. 12:19
9/11 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy vannak sorstársak, mert itt az oldalon olvasgatva lassan azt érzem, nem néznének normálisnak, hogy nekem elég volt a férjem és neki is én. Szexuális igényeink ugyanúgy vannak, mint másnak, mégsem kívánunk meg más férfiakat-nőket. Köszi a válaszokat. 34/L
Te vagy a normális, de örökre kisebbségben leszel.
2009. jún. 1. 11:03
Kapcsolódó kérdések: