Miért baj, hogy így élek? Miért zavarja a nővéremet?
38 éves csinosnak mondott nő vagyok.Az életem úgy alakult,hogy sosem voltak anyagi gondjaim,mindig is jól éltem.2 éve hogy megözvegyültem,még tehetősebb lettem,hiszen a férjemtől örököltem egy jól működő cég társtulajdonrészét,és jelentős anyagi vagyont is.Így élem a megszokott "ráérős" életemet.
Fél éve egy teniszklubban megismerkedtem pár hasonló korú vagy kicsit idősebb hölgyekkel akikkel néha összejártam.
Van a társaságban pár idősebb hölgy akik elmondták,hogy mi a titkuk,hogy mindig csinos férfiak veszik körül.
Rájöttem,hogy én nem akarok újra férjhez menni,nem akarok gyereket szülni,de nem érzem magam annyira öregnek,hogy ne élvezhessem a férfiak társaságát.Vannak férfiak akik azt hiszik élő préda vagyok,és mindenáron az oltár elé cipelnének(de nem vagyok hülye.Ha valaki 1 hét után megkéri a kezemet,az nem engem akar, hanem a pénzt ami velem együtt járna)Szóval megfogadtam a tanácsukat,és időnként ha nem is Chippendale fiúkat,de de néha 1 fiatalembert felfogadok,hogy kényeztessen.Rájöttem,hogy ez nagyon jó..Ha kedvem van csak egy telefon,és hamarosan jön egy jóképű srác aki X.óráig elbűvöl,megnevetett,szórakoztat,szeret..nincs kötöttség,nincs féltékenység..csak laza élvezet-
A nővérem ezen ki van akadva.Szerinte nem így kéne élnem,hanem vagy éljek magányosan vagy menjek férjhez.De miért??Szerinte nem ilyen dolgokra kell pénzt kidobni.Még akkor sem ha számomra elenyésző az összeg..Miért baj ha én így akarok élni??38 évesen nem dönthetem el,hogy mit csinálok,mire költöm a pénzemet??Nincs gyerekem,nincs kutyám,özvegy vagyok..Senkinek nem ártok ezzel.
A nővérem már azt sem helyeselte,hogy hónapokra elmegyek utazgatni a világba..Szerinte egy csavargó vagyok..
Tényleg olyan nagy bűn,ha nem akarom élve eltemetni magam??
Kedves kérdező!
Koromnál fogva az anyád lehetnék.Talán elgondolkodsz a véleményemen,hogyan akarod elélni a hátralevő 30 vagy még több évedet?
Soha nem voltak anyagi gondjaid,és ha hónapokat utazással tölthetsz,akkor nem is dolgozol semmit.
Az életed (amit leírtál,abból következtetek) valójában céltalan és üres. A szórakozás,utazás ideig-óráig kielégíthet valakit,de hosszú távon nem.
A fiatalabb férfiak,az alkalmi partnerek ma még elszórakoztatnak,de pár év múlva a hátad mögött kinevetnek majd. Lehet,hogy egy-egy alkalommal elszórakoztat az illető,de komolyabb érzéseidről,problémáidról aligha beszélhetsz velük. Nem is lenne okos dolog.
Az életed a kedvteléseid kielégítéséből áll, és később ez üressé teszi az életed.
A helyedben keresnék magamnak valamilyen hasznos elfoglaltságot. Valamit,ami érdekel,amit szívesen csinálsz. Lehet ez valamilyen jótékonysági tevékenység (nem feltétlen anyagi jellegű),vagy bármi más.
Olyan, amitől tartalmasabbá válik az életed.
Természetesen nem bűn,ha nem akarod élve eltemetni magad. Az sem bűn,ha nem akarsz férjhez menni (bár ez még változhat is),az sem,hogy utazgatsz,és azzal is egyetértek,hogy már nem akarsz gyereket. Az sem lenne jó,ha 38 évesen bezárkóznál a magányos szobádba.
De az élve eltemetkezés és az örömök hajszolása között kellene lennie valamilyen értelmes célnak is.
Nem akarlak sem bírálni,sem elítélni,csak a véleményem mondtam el.
Magyarországon a társadalom előbb elfogadja a kuurvázni vágyó férfiút, vagy az öreg, gazdag bácsit, aki fiatalbb nővel él "igaz szerelemből", mint ha nő csinálná ugyanezt...lásd pl. ha valami bulvárportálon Hugh Hefnerről, vagy Charlie drogos Sheenről van cikk, rögtön áradoznak a kommentekben "jaj na így kell élni", "az élet királya"...
Minap olvastam valami cikket egy nőről, aki hasonlóan "nagyvilági" életet él, nah ott már ment a mocskolódás "mit akar ez a vénasszony", stb. Gusztustalan és maradi ez a szemforgatás.
Szerintem jól teszed. A gyerekcsinálás sem garancia arra, hogy nem lesz egyedül az ember a későbbiekben.
Meg ezek a közhelyek: "erkölcsös életvitel", "tartalmasabbá tenni az életünket".
Mindenkinek más jelenti ezt, más értékrendje van, más igényei. ennyi.
ma 10:08
Ő fizet pasikért...akkor miért prostituált? Hagyjuk már ezt a kövület felfogást, hogy aki élvezi a szexet nőként, az ribanc.
Ne törődj az ősi felfogásúakkal. Én irigyellek. Ha a pasikért nem is, de az utazások........ biztosan csodásak.
De ha neked kellenek a pasik is, hát csináld. Én áldásom adom rád. A nővéred meg nyilván konzervatívabb. Ennyi lehet a baja.
Köszönöm a válaszokat.érdekesek.
Írta valaki,(egy idősebb hölgy) hogy valószínű nem dolgozom,így céltalan az életem.Csendestárs vagyok egy cégnél(írtam,örököltem ezt is) Oda bejárok,időnként érdeklődöm,de nem avatkozom bele a régi barát,és a férjem társának az üzletébe.Elfogadtam 2 éve,hogy a tulajdonrész miatt jár az üzletből nekem is,de csendestársként nem avatkozom bele,rábízom a szakértőkre.Vagy lehetett volna a másik megoldás,hogy eladom a részemet.
Valaki szerint nem itt kéne lógni.Miért is?? Talán én vagyok az egyelten aki jó körülmények között él,és ide írogat?? Nem hiszem.Hiszen többször olvastam már,hogy orvos feleségek,üzletemberek írogatnak ide.Nincs korosztályhoz kötve.
Sokan azt írjátok,hogy prosti vagyok,vagy milyen már,hogy fiatal férfiakkal vagyok..(írtam,hogy eddig 3 alkalommal történt ilyen..azért nem mindennapos ez sem)
De mi a rossz benne??Most komolyan?Mennyivel rosszabb ez,mint az hogy 16 évesen a 20-dik fiúval fekszik le valaki,vagy aki hetente bújuk másik srác ágyába.
Ha valaki elmúlt 20 éves az csak vénlányként viselkedhet?? Hát én nem szeretnék úgy viselkedni.
Igen,abban igaza volt valakinek,hogy céltalan az életem.A férjem halála előtt nem így éltem. Boldog voltam..Ma már nem tudom mivel lekötni magam.Így utazgatok,szórakozom.De ez sem egyedi eset..
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszukat a jót és a rosszat is.
további szép napot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!