Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy így élek?...

Miért baj, hogy így élek? Miért zavarja a nővéremet?

Figyelt kérdés

38 éves csinosnak mondott nő vagyok.Az életem úgy alakult,hogy sosem voltak anyagi gondjaim,mindig is jól éltem.2 éve hogy megözvegyültem,még tehetősebb lettem,hiszen a férjemtől örököltem egy jól működő cég társtulajdonrészét,és jelentős anyagi vagyont is.Így élem a megszokott "ráérős" életemet.

Fél éve egy teniszklubban megismerkedtem pár hasonló korú vagy kicsit idősebb hölgyekkel akikkel néha összejártam.

Van a társaságban pár idősebb hölgy akik elmondták,hogy mi a titkuk,hogy mindig csinos férfiak veszik körül.

Rájöttem,hogy én nem akarok újra férjhez menni,nem akarok gyereket szülni,de nem érzem magam annyira öregnek,hogy ne élvezhessem a férfiak társaságát.Vannak férfiak akik azt hiszik élő préda vagyok,és mindenáron az oltár elé cipelnének(de nem vagyok hülye.Ha valaki 1 hét után megkéri a kezemet,az nem engem akar, hanem a pénzt ami velem együtt járna)Szóval megfogadtam a tanácsukat,és időnként ha nem is Chippendale fiúkat,de de néha 1 fiatalembert felfogadok,hogy kényeztessen.Rájöttem,hogy ez nagyon jó..Ha kedvem van csak egy telefon,és hamarosan jön egy jóképű srác aki X.óráig elbűvöl,megnevetett,szórakoztat,szeret..nincs kötöttség,nincs féltékenység..csak laza élvezet-

A nővérem ezen ki van akadva.Szerinte nem így kéne élnem,hanem vagy éljek magányosan vagy menjek férjhez.De miért??Szerinte nem ilyen dolgokra kell pénzt kidobni.Még akkor sem ha számomra elenyésző az összeg..Miért baj ha én így akarok élni??38 évesen nem dönthetem el,hogy mit csinálok,mire költöm a pénzemet??Nincs gyerekem,nincs kutyám,özvegy vagyok..Senkinek nem ártok ezzel.

A nővérem már azt sem helyeselte,hogy hónapokra elmegyek utazgatni a világba..Szerinte egy csavargó vagyok..

Tényleg olyan nagy bűn,ha nem akarom élve eltemetni magam??

2012. jan. 31. 00:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
10%

"hanem a pénzt ami velem együtt járna)"

Ez nem igaz ez különvagyon.

2012. jan. 31. 01:55
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
és én mindig észre is szoktam venni. ebben viszont nem látom a logikai bukfencet, csak a téma, az előadásmód bizarr. szóval, itt mi az árulkodó jel? :)
2012. jan. 31. 01:56
 13/41 anonim ***** válasza:
40%

Te csinálod jól. :D (Lehet lepontozni. :D)

Lehet, hogy a nővéred aggódik érted, fél, hogy egyedül maradsz, akkor is, amikor esetleg nem akarsz már egyedül lenni. :) Vagy csak szimplán más az értékrendje.

Az utazások ellenzését nem értem, ha lenne rá pénzem, én is csak utazgatnék. Egyszer elvihetnéd magaddal valahová (közelibb uticél is megteszi, pl. Prága vagy Berlin), és lehet, jobban megértené. :)

22/L

2012. jan. 31. 02:13
 14/41 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ez egy nagyon jó dolog!A legfontosabb, hogy Te jól érezd magadat,bármit is csinálj:) Éld az életed!Mert életünk csak egy van,s az idő bizony eltelik.

Ha majd másként szeretnéd csinálni,úgyis másként cselekszel.

Légy boldog!

24N

2012. jan. 31. 02:51
 15/41 anonim ***** válasza:
92%

"A nővérem ezen ki van akadva.Szerinte nem így kéne élnem,hanem vagy éljek magányosan vagy menjek férjhez.De miért?"

Mert így gondolja, és kész. Eltér a véleményetek. Hogy miért? Biztos van rá valami körmönfont fejlődéspszichológiai vagy agybiokémiai magyarázat.

"Szerinte egy csavargó vagyok"

Hát az vagy. Na és? Nemcsak 1-féle minta szerint lehet élni. Egyébként ez nem is "konzervativizmus" kérdése, mert sose éltek egyformán az emberek.

2012. jan. 31. 03:14
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

Már bocs, nem kioktatni vagy beszólni akarok.

De ha tényleg ennyi pénzed van, hogy fiúkat fogadj fel és ez neked elenyésző összeg, akkor mégis mit keresel itt?

Úgy értem, mit számít neked itt pár ismeretlen suttyó véleménye?

Mondjuk nekem az is furcsa, hogy egy jó egzisztenciával rendelkező, önálló 38 éves, felnőtt nő itt kérdezget. Ezért tűnik nekem is hamisnak a kérdés.

De azért irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, hogy a nővéred beleszól az életedbe. Kívánom, hogy sose legyen másképp!

2012. jan. 31. 03:15
 17/41 anonim ***** válasza:
39%

"Mondjuk nekem az is furcsa, hogy egy jó egzisztenciával rendelkező, önálló 38 éves, felnőtt nő itt kérdezget."

Nem furcsa. Én is itt lógok például. Miközben írok, kell néha egy kis cigarettaszünet.

2012. jan. 31. 03:17
 18/41 anonim ***** válasza:
47%
Talán félt, hogy az idősödő hugicája, akinek nemrég halt meg a párja, ne csináljon hülyeséget. Tényleg inkább kéne keresni egy normális társat, mint ilyen fickókkal találkozni. Szerintem ez egy nőnek nagyon megalázó.Lehet jönni, hogy nem, de legbelül mindenki tudja, hogy fizetni a bókért gáz.
2012. jan. 31. 05:16
 19/41 anonim ***** válasza:
78%
Pénzért vett szerelem.Mert másfajta nem jut.Van ilyen, de én nem lennék rá büszke.Most még jönnek a fiúk.Pénzért, de jönnek.Lehet, hogy pár év múlva, bárhogyan is titkolnák, észreveszed az undort rajtuk.Akkor mi lesz? Ezért aggódik a tesód.
2012. jan. 31. 07:16
 20/41 anonim ***** válasza:
35%

nem tudom milyen nevelést kaptatok az erkölcsről, amiből a növérednek jutott, neked meg nem sok. vagy elfelejtetted. összevissza lefeküdni ezzelazzal szerintem undorito dolog. egyáltalán ésszel nem birom felfogni, mit nem értesz azon, hogy ez a nővérednek nem tetszik. ez nem normális értelmes nőhöz méltó viselkedés, már ha annak tartod még magad...

csak viszonyításképp: 14 évvel vagyok nálad fiatalabb, egy olyan ország állampolgára vagyok ami sokkal jobb helyzetben van magyarországnál, tehát anyagi gondokkal nem küzdök én sem. Simán megtehetném, hogy annyi ferfival fekszem le amennyit nem szégyellek, sőt ingyen. házassági ajánlatból sincs hiány, a külföldre való kijutás lehetősége nyilvan sokat dob az értékemen :D De nekem konkrétan még csak eszembe se jutna, hogy csak "laza élvezetet" keressek, én undorodnék magamtól.

az meg tévedés hogy senkinek nem ártasz ezzel, magadnak fogsz, mert ki fogsz égni viszonylag hamar. szerintem a boldogság fogalma már most el van torzulva a szótáradban és képtelen leszel megtalálni később.

mondjuk a hónapokra elutazásért nem tudlak hibáztatni, annál kevés jobb dolog van az életben. emiatt az en környezetem is huzogatja a szemöldökét :D csak félő hogy te az utazások során is a helyi férfiakban gyönyörködsz inkább mint a hely szépségeiben :D

2012. jan. 31. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!