Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, mert anyánk engem...

Mit tegyek, mert anyánk engem kényeztetett el, nem pedig a nővéremet?!

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk, nővérem 1 évvel idősebb nálam, én fiú vagyok.Apánk meghalt már.Azért tettem fel a kérdést, mert egészségtelennek érzem, hogy én vagyok az "anyás", meg, hogy látszik a viselkedésemen a férfi minta hiánya, ráadásul el is lettem kényeztetve.
2011. dec. 7. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

statisztikák szerint az apa a legkisebb lányt kedveli a legjobban, az anyák pedig a legnagyobb fiút. Csak a családok 40%-ában nem tesznek külömbséget a gyerekek között, és ezt itt a gyakorikérdéseken is számtalan kérdés "támogatja"

..gondolom ebből leszűrted a miértjét

2011. dec. 7. 15:14
 2/2 bánomisén ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: semmit sem tehetsz, anyukád kényeztetett el.

Az én kérdésem pedig, hogy valójában mi a kérdés? Származik abból valamilyen problémád, hogy fiúgyerek létedre máshogy bánt veled az anyukád, mint a nővéreddel? Konfliktusod van a tesóddal? Melegnek néznek? Önbizalomhiányos lettél? Vagy valami más?

2011. dec. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!