Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőktől emancipált? Hogyan?...

Szülőktől emancipált? Hogyan? Működni fog?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, lány.

Nagyon rossz az otthoni légkör, iszonyú nyomasztó. Mikor odahaza vagyok állandóan az öngyilkos jár az eszemben. A szüleim állandóan veszekednek, ha mégsem, akkor velem van az ordibálás. Az anyukám idegileg teljesen ki van. Folyton üvöltözik és mániákusan takarít. Apukám elképesztően modortalan és bunkó, ilyeneket mond, hogy azért lett meg a nyelvvizsgám mert "pénzt tettem le" (vagyis kifizettem a vizsgadíjat..) sosem húzza le a wc-t, sőt körbepisili (!!), éjjelnappal szét fingja az egész lakást (nyugdíjas) stb. Hétvégén például muszáj valahova mennem (például kávézóba), nem otthon lennem, mert elviselhetetlen a helyzet... de például szórakozni nem mehetek, 8-ra mindig otthon kell lennem...

Arra gondoltam, hogy vidéki suliba jelentkezem, és ezzel a kollégium kifizetésére kényszerítem őket... elmondásuk szerint nagyon szeretnek, akkor csak kifizetik..

2012. jan. 30. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerint Budapesti vagy?
2012. jan. 30. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól teszed.
2012. febr. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!