Túl komolyan vesz?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, akivel jól érzem magam, szimpatikus nekem nagyon. Ő engem nagyon komolyan vesz annak ellenére hogy nagyon kevés ideje ismerjük egymást. Én korrekt módon megmondtam neki hogy ígérni semmit nem tudok kettőnkkel kapcsolatban. Én is érzek iránta valamit, nagyon kedvelem, sőt vannak pillanatok amikor úgy érzem hogy nem csak kedvelem. Megbántani nem akarom őt, mert egy csupaszív ember, de nem tudom mi lesz ha bennem nem alakul ki a dolog olyan mély szinten mint benne. Elveszíteni nem szeretném, mert fontos lett nekem.

2012. jan. 30. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?és ő mennyi?
2012. jan. 30. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Én 29 éves nő vagyok, ő 40-en túl van.
2012. jan. 30. 08:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
elég ellent mondásos a dolog számomra bocsi..akarod de még sem,elveszíteni nem akarod mert fontos neked.az elmondottak alapján nem vele van a gond hanem veled,ugyanis te nem tudod hogy mi a francot akarsz..szerintem nem vesz túl komolyan hanem te nem tudod hogy mit akarsz,ő nyílván tisztába van az érzéseivel és hogy mit akar tőled.viszont ha nem akarsz tőle semmi és úgy érzed hogy ő igen,akkor szerintem ne húzd az agyát,hanem mond el neki kerek perec hogy akarod e őt vagy sem.de szerintem saját magaddal nem vagy tisztában.első körben azt lenne jó tudni hogy hol és milyen fázisban van a kapcsolatotok?lefeküdtetek e már?vagy csak baráti?csók volt e vagy csak ismerkedtek?
2012. jan. 30. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Én nem húzom az agyát ugyanis megmondtam neki hogy semmit sem tudok ígérni! Nem feküdtünk le és még nem is csókolóztunk.
2012. jan. 30. 09:09
 5/10 Zslt ***** válasza:
77%
Nem tetted fel ezt a kérdést egy kissé korán?
2012. jan. 30. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
a semmit nem tudsz ígérni kijelentés már régen rosszul kezdődik..ezzel nem azt akarom mondani hogy egyből a pasi nyakába kell omlani...de mondjuk kíváncsi lennék hogy ezt mennyi idő után mondtad?mióta ismerkedtek és ez mióta hangzott el a szádból?tudod szerintem ezt így kimondani nem szabad,maximum éreztetni és húzni egy tisztes határt a két ember között hogy érezze hogy nem vagy tisztába magaddal,de ezt így kimondani nem tudom.mert te neki valószínű hogy bejössz,de ilyenkor jogosan érezheti azt hogy ha jön egy másik akkor majd te lépsz azzal..úgy értem.nekem ha ilyet mondanak akkor nekem az jön le egyből hogy hát még nem tudom mit akarok és lehet várok egy jobbra..
2012. jan. 30. 09:14
 7/10 anonim ***** válasza:
szóval nekem az jönne le hogy bejössz nekem de annyira még sem,ezért én még hagyok nyitva kapukat és ha jön egy jobb akkor döntök és lelépek vagy veled vagy a másikkal.szóval szerintem ez már régen rossz ha így kezdődik.bár sok ilyet ismerek ahol a pasi sokáig ostromolta a csajt és nem adta fel és végül a csaj beadta a derekát és már 13 éve boldogok együtt..a kérdés az hogy te tudod e hogy ő neki érdemes e próbálkoznia,mert ha halványreményt sem látsz arra hogy esetleg később valami legyen,akkor szerintem halott ügy.
2012. jan. 30. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
ez mind rendben van hogy ezt így elmondtad.de egy pasi szerinted mi fog gondolni ilyenkor?azt hogy nem kellek neki és maximum barátnak leszek jó,ami egy pasinak elég megalázó.most vagy az fog történni hogy tovább ostromol és benned esetleg megváltoznak számára jó irányba a dolgok vagy pedig fogja magát és keres mást magának.valószínű ő nem barátkánt tekint rád hanem nőként.ezért vagy azt fogja mondani hogy keres magának mást aki férfiként tud ránézni és nem barátként.
2012. jan. 30. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Aha. Persze. Én is ezt mondtam anno a férjemnek.

Csak semmi pánik. Most mondhatsz Te akármit. Később meg úgyis az történik aminek történnie kell. Ne filózzál ilyen marhaságokon. Megmondtad kész, majd lesz ami lesz, ha megsértődik később az az ő baja. De nem hiszem, hogy ez fog történni. Nem értem miért nem lehet egymás társaságát élvezni anélkül, hogy túlbonyolítanád. Ő férfi.

:-D

2012. jan. 30. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez annyira általános amit írsz, ez alapján honnan tudhatnánk, hogy tényleg túl komolyan vesz e? Mi a kérdés konkrétan? Mit is szeretnél? Mi az, hogy nagyon komolyan vesz?
2012. jan. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!