Normális ha a férjem nem engedi hogy dezodort használjak?
Az perverzio ha a férjem a hónaljam szagolgatja? Vagy
bevett szokás masoknál is? Azt mondja regen se használtak
deót csak fürödtek.
végülis nem különbözünk az állatoktól, működésünk szinte egyezik, szag után megy mindenki, kinek mi jön be, ez nem is baj egy bizonyos határig, és igen régen sem használtak deo-t, mert nem tudták mi az....meg a gyereket is ledobták a hegyről ha nyomi mondván nem életképes....ha bűzlesz és úgy szagol az elég furcsa dolog a mai világban, de inkább az a nem normális, hogy ő mondja meg neked, hogy te mit használhatsz és mit nem, ez szerintem nem így működik. Ha ő nem használ és nem zavarja plusz téged sem akkor ne használjon, de ha te akarsz akkor ne más döntse már el.
2012. jan. 29. 17:06
12/21 tetris válasza:
Valahol olvastam, hogy már az ősember is odavolt az izzadtságszagárt.
2012. jan. 29. 17:06
13/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok izzadékony elvagyok deo nélkül végülis. Van 1 ami már vagy 1 éves ha nem több mivel nagyritkán használom.
2012. jan. 29. 17:15
14/21 anonim válasza:
"Azt mondja regen se használtak deót csak fürödtek."
Tisztázzuk: mi az, hogy régen? Mert pl a reneszánsz korban tényleg nem használtak deót, viszont nem is fürödtek. Gondolom férjed mondjuk az 50 évvel ezelőtti régre gondol. És az azelőtti évek? Ilyen formán fürödni sem kéne mindennap, csak havonta egy mártózás a patakban... ezt csak azért írtam le, mert szerintem sz@r indok az, amit mondott.
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki döntse el, hogy érzi kényelmesebbnek magát. Én speciel - akármennyire ragaszkodna hozzá a férjem - sosem mondanék le az izzadásgátlóról, mert úgy érzem jól magam (egyébként a tömegközlekedésen volt szerencsém néhány túl izzadt emberhez, érezhető volt, hogy deot még csak hírből sem ismerik, de talán a fürdést sem és nem győztem minél távolabb menni tőlük)
2012. jan. 29. 17:28
15/21 anonim válasza:
Az enyém meg midnig a köldökömbe akarja nyomni az ujját... Fura pasasok vannak, de ez van:)
2012. jan. 29. 17:31
16/21 anonim válasza:
Ne fürgyé' le?
2012. jan. 29. 19:32
17/21 anonim válasza:
Miért szavaztok le mindenkit,aki egy kicsit is őszintén irja le a tapasztalatait? ezt sose fogom megérteni.
2012. febr. 17. 17:07
18/21 anonim válasza:
Én csak akkor használok, ha nagyon meleg van, vagy elmegyek valahova, de akkor is csak egy gyenge natur aluminiummentes krémdezodort.
2013. júl. 12. 19:25
19/21 anonim válasza:
Sokkal perverzebb ha nyalogatja. Hidd el, tapasztalat.
2014. jan. 22. 09:13
20/21 anonim válasza:
Mikor kolléganőmnek új szeretője lett ő is leszokott a dezodorról, mert a szeretője odáig volt a tetmészetes szagáért. Mi kolléganők meg menekültünk tőle +40 fokban az irodában, mert bűzlött, de persze ő nem érezte. Végül a férje pont a dezodormellőzése miatt jött rá arra, hogy az asszonykájának szeretője van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!