Milyen alvási szokásaid vannak?
Takaró nekem is kell télen-nyáron!
A takaró felét a lábam közé kell gyűrnöm, magzatbózban alszom, és rövidgatyában. Utálom ha a térdem "összeizzad".
A kispárnám a fejem alatt a nagypárna pedig elfordítva magam mellé fektetve.
Kicsi korom óta így alszom, nem tudom miért. Nem ölelgetem, meg semmi, csak ott van a képemben.
Amíg a férjem elviseli nincs gond.
Zokniban alszok.
Télen 2 párban.
Kell egy nagypárna a fejem alá és egy kispárna is, és egy vastag párna, amit a hónom alá szorítók. Enélkül nem tudok elaludni :) Még külföldre is vittem magammal, akárhova mentem :)
A hátamon nem szeretek aludni, és a hasamon se nagyon, csak az oldalamon. Takarót nyáron nem használok, télen mindig.
Elalvás előtt mindig kell olvasnom egy kicsit, úgy tudok lazítani.
dupla zokni:S
Nem tudnék elaludni zokniban:)
Köszi a válaszokat,tök jók:)
Én is mindig használok takarót, és általában hosszú pizsama van rajtam, mert fázós a kezem és a lábam és ha a lábam kihűl akkor folyton vécére kell menni. Meg érzékeny vagyok a zajra, a számítógép recsegésétől nem tudnék elaludni, meg a hangosan ketyegő falióra hangját is olyan hangosan hallom h kattog a dobhártyám, ha az oldalamon fekszek(ha csak az egyik fülemet takarja a párna akkor hangosabbnak hallok mindent).
Ezért vizes papírzsepi v wc papír darabot kell használnom füldugónak. :D
Lehet h ez nem túl egészséges, be kéne szerezni rendes füldugókat.
Hogy kell ringatni magad ???? :D
Én mindig zokniban alszok, és ősztől tavaszig hálósapkában is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!