"12órát dolgozom" lehet kifogás mindenre? Elhagynál egy ilyen embert?
Nos,amíg én otthon voltam,és nem volt semmi melóm,nekem is mindig ezzel a jött a párom."12 órát dolgozom,fáradt vagyok,hétvégén örülök ha ki se kell mozdulni a lakásból" Néha azért eljártunk ide-oda,de én többet akartam kimozdulni.
Majd kaptam melót én is.Majd én is 12 óráztam.Most már meg értem a páromat,ugyanis hétvégére már én is örülök ha hétvégén nem kell kimozdulni a lakásból,és pihenhetek.Ma már nem nyaggatom,hogy menjünk ide vagy oda.
Azért nem árt azon is gondolkodnod,hogy miért,és kiért dolgozik ennyit.A te kis gyedet majd gyesed nem sokra elég..Feltételezem hogy örülsz ha abból a gyereknek mindent megtudsz venni.Azért biztos kell a pénz nektek is ha 12 órázik..
Vagy nézd a másik oldalról.Ha csak 6 vagy 8 órát melózna akkor se mennétek sehová,mert akkor még hó végére sem maradna pénz..Akkor meg azon keserednél,hogy nem tudod a villanyszámlát befizetni..
Vannak helyzetek amikor áldozatot kell hozni.Ha majd dolgozol,és kettőtök pénze több lesz,akkor könnyebben fogtok tudni szórakozni is.
Már ne haragudj, de azt mondod, hogy csak kifogás a "12 órát dolgozok"...
Ezzel szemben, te úgy érzed, hogy az otthoni néhány órás főzés, takarítás (nem lehet több, hiszen folyamatosan otthon vagy és így csak fent kell tartani a rendet, ami lényegesen egyszerűbb, mint megteremteni) egyenértékű ezzel. Természetesen amit te csinálsz az is fontos, de lásd be 12 órán keresztül melózni azért elég ideg és energia roncsoló.
Családotok van! Ne azon törd a fejedet hogy hova és hogyan menjetek el "bulizni", hanem azon hogy a gyereket nem "cibálni" kell mindenhová, hanem vinni!
"Röhej de arra is lusta lenne hogy megcsaljon,és nem túlzok. Az igazság az hogy nekem viszont már nem egyszer megfordult a fejemben"
Nos, ez pedig téged jellemez!
Nem lusta, szereti a családját, te pedig...
Nincs igazad, teljesen. A napi 12 óra tényleg fárasztó...ha rossz napom van, nekem a 6 óra is fárasztó tud lenni agyilag. Nem mindig lenne nekem sem kedvem elmenni melo után.
DE! Azért a hozzállása sok mindent elárul. Ha ő is sóvárogna néha közös program után vagy bánná, hogy nem tudtok többet kimozdulni akkor nem lenne annyira gáz, és gondolom Téged sem nyomasztana annyira.
23N
Milyen jellegű az a 12 óra munka?Mert az se mindegy...
Az én férjem 24 órás szolikba járt, bizt.-i őrként.És a kis k...a meg lejárt hozzá éjszakánként...Ő is fáradt volt,szegény:((
Én se feltételeztem volna róla, mert egy unalmas,aludttej ember volt,mégis megcsalt....
Szóval,lehet,hogy tényleg fáradt, de az is lehet,hogy másért fáradt...
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik, sajnos...tapasztalatból írom...:(
14-essel egyetértek.
Én csak azt nem értem, hogyha ennyire széthúztok minek van gyereketek? Mert ha csak azért kellett, hogy legyen akit "cibálni" kár volt.
Téged ugyanúgy jellemez amit leírtál mint a párodat.
Zsák a foltját...
21-L
Nem hagynám el, biztos nem jókedvébből csinálja, hanem a családjárért. Én megértem, én 8 óra munkától hulla vagyok és nem nagyon van kedvem kimozdulni. Otthon is lehet programokat kitalálni, nézzetek filmeket, sorozatokat( ne tvt, töltsetek le olyat, ami érdekel), társasozzatok, beszélgessetek. Hetente egyszer próbáld rávenni, hogy menjetek el valahova, de ne valami fárasztó, megterhelő dolog legyen, inkább pihentető(mozi, vacsi, kávézás, cukrászda)
A házimunkával meg hagyd szerintem békén, amíg ő dolgozik csak van időd kiporszívózni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!