Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig laknál együtt a...

Mennyi ideig laknál együtt a párod családjával? Anyós, Após, kisebbik fiú testvér, és még nagymama is.

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy olasz a párod és kimész hozzá Olasz.oba.Munkát keressel, együtt szeretnétek élni.De amíg nem találsz munkát addig ideiglenesen a együtt kéne lakni mindenkivel. Meddig bírnád?

2012. jan. 28. 14:43
1 2
 11/18 timike26 ***** válasza:
70%
szerintem nem igaz..csak ugy nagyon nehèz èlni ès alkotni a te èletedet hogy nem is a sajàtodat èlet hanem màs elkèpzelèse szerint kell èlned.ok tudjàk h milyen vagyok,ez van.nem veluk kell leèljek egy èletet hanem a pàrommal.o meg elfogad ilyennek.èn egyàltalàn nem viselem el anyos beszolàsait,azt hogy szivessen irànyitana.lejàtszottunk pàr kort aztàn megèrtette hogy èn ilyen,o meg olyan.ma màr nem probàl megmagyaràzni mindent,de mai napig szeret probàlkozni.o ilyen.èn meg olyan.ennyi.szerintem attol is fugg hogy te mennyire hagyod magad.
2012. jan. 28. 15:07
 12/18 timike26 ***** válasza:
70%
az viszont igaz:sajnos amig az o vendègszeretetèt èlvezed...addig valamilyen szinten alkalmazkodni kell,elviselni ezt a fajta csalàdi èletet.nem kell elvàlasztani a csalàdtol,boven elèg elvàgni a koldokzsinort,amihez a pàrod is kell....
2012. jan. 28. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Én egy napig se.Akármilyen körülmények vannak is, soha se anyóshoz,se apóshoz,se nagymamához se semmilyen rokonához nem költöznék a páromhoz :/

Kivéve ha a saját házunk mondjuk leégne!

2012. jan. 28. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Én kb 3 hónapig laktam együtt apósoméknél. Ez úgy volt hogy apósom, anyósom, akkor páromnak a húga, meg a nagyszülők ketten egy kis házba a telek másik oldalán. Én a barátnőmmel az emeleten lévő kisszobába laktunk külön fürdővel, mivel a bátyja már elköltözött onnan így az a szoba lakatlan volt gyakorlatilag. Én csak addig akartam ott lakni ameddig nem találtunk egy másik albérletet, mivel én 2000 km re laktam a szüleimtől így a munkám miatt nem tudtam volna haza menni. A barátnőm ragaszkodott hogy maradjunk ott mert tényleg kaja minden nap volt, a közös költségekbe nem kellett beszállnunk de én udvariasságból adtam nekik 60.000 Ft-ot amikor eljöttünk onnan mert hát a 3 hónap alatt kb annyit fogyasztottunk ott el mindenből. A barátnőm nagyon nem akart jönni velem, így szakítás lett a dologból sajnos, így akkor egyedül laktam albérletbe aztán jött utánam mert összeveszett a családjával, akkor csak lakótársak voltunk mert külön ágyba aludtunk aztán nem bírtuk ki egymás nélkül és újra összejöttünk. Mivel ez elég nehéz időszak volt. És közben anyósomékkal is sikerült összeveszni, így már még egyszer többet nem mennék el lakni másokhoz, mert elég kínos pillanatok voltak akkor. Jónak jó volt de egyszerűen mivel sokan voltunk egy helyen meg mindenki belekötött mindenbe így csak rossz lett a hangulat. Szóval még 1 napra sem mennék.
2012. jan. 28. 15:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez így igaz! Az utolsó sajnos igaz... jóba kell velük lennem, már ráéreztem a hangulatra..főleg a nagymamával kell jóba lenni, még a lányát se hagyja a konyhába érvényesülni!! eszméletlen pedig már 80 éves....:D
2012. jan. 28. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem érdemes 1 pillanatig se!!! Egy párnak saját lakásra van szükség, és nem másnak a folytonos magyarázására! :)
2012. jan. 28. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:
egy pillanatig se. inkább a halál...
2012. jan. 29. 01:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmi pénzért!!!!

Amikor még mindketten a szüleinkkel laktunk, akkor hol itt, hol ott aludtunk. De az ő anyja egy idő után mindenbe belepofázott, elviselhetetlen volt. Ő az az eleinte vendégszerető, mézesmázos, kínálgatós típus, de aztán bekattan. Így hát inkább minden nap nálunk voltunk, mert az én szüleim jó fejek, és nem szólnak bele az ember magánéletébe.

Aztán amikor külön költöztünk, és néha ott aludtunk anyóséknál, akkor már másnap reggel folyton jött, hogy inkább kapcsoljam le a villanyt, húzzam el a függönyt stb. Mindig "inkább" azt, amit ő elképzel.

2012. júl. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!