Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem a férjem impoten...

Hogyan tegyem a férjem impotensé? Minek kell neki olyan sokszor? Elmult 60.

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 08:44
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Az én férjem is gy tizest simán letagadhat. Mikor még jártunk akkor heti 1 volt.és ezt éreztem normálisnak.ja és nem gazdag nem kell hülyeségeket irkálni.szerelmes vagyok . És 30 évessel se kivánnám.csak a férjem kivánom de nekem heti 1 a kielegitő.
2012. jan. 28. 11:52
 22/34 anonim ***** válasza:

akkor valamit tényleg szed, hogy fepörgött

vagy felpörgette valaki a papit :)

2012. jan. 28. 12:02
 23/34 anonim ***** válasza:
96%

Szerelmi házasság, de nem vele beszéled meg a dolgokat, hanem a háta mögött szervezkednél, olyasmit adnál neki a tudta nélkül, amitől lemászik rólad...

szerelmi házasság...

2012. jan. 28. 12:09
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
Szerelmi házasságban éltek,szerelmes vagy,kívánod,de azért titokban,a háta mögött tennél valamit a kávéjába,hogy impotens legyen...szerintem ez kamu kérdés,egyszerűen nem létezik,hogy egy nő ennyire ostoba legyen.
2012. jan. 28. 12:41
 25/34 anonim ***** válasza:
77%

24., én is szeretném ezt hinni, csakhogy annyi ilyen és ehhez hasonló kérdéssel/emberrel találkozok, hogy kezdek kiábrándulni a komplett emberiségből.

Ha ezt a kérdést érdekesnek találtad, az is tetszeni fog:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. jan. 28. 12:58
 26/34 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem titokban tenném a kajájába.ő mondta hogy mivel azttudja hogy vannak vágyfokozó ételek biztos van csökkenő is és nézzek utána aztán tegyem a vacsiba.mondjuk nevetett lehet csak viccelt.de tényleg nem jo az ha egyik fél minden nap akarja.főleg hogy hosszu ideig birja.aztán mindig csak ilyeneket mond hogy olyan fenekem meg mellem van ruhában is hogy nem bir magával.mivel nyugdíjas igy nem fáradékony én meg ha hazajövök munkából pihennék.
2012. jan. 28. 13:10
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, a majoranna vágycsökentő fűszer. Hajrá resztelt máj dúsan megszórva majorannával, vagy fasirt jó majorannásan, stb. :)
2012. jan. 28. 13:24
 28/34 A kérdező kommentje:
Kipróbalom. Jut eszembe a bors vajon nem vágyfokozó? Mert a férjem mindenre borsot rak. És a steakot is agyon kell borsoznom neki.meg mindenbe dobálja a borsot. Ja és nem szed viagrát vagy ilyesmi erre nem kell gondolnom
2012. jan. 28. 13:37
 29/34 anonim ***** válasza:

Én sem bírnám mindennap, pedig 23 és 26 évesek vagyunk. A párom vinne napi 2x is, de kötöttünk kompromisszumot. Ő lejjebb ad, én meg igyekszem többször. Nem a legszerencsésebb az eltérő szexuális habitus, de megoldható.

Mi kb 3-4x vagyunk együtt hetente.

2012. jan. 28. 13:55
 30/34 anonim ***** válasza:

*vágycsökkentő

A bors nem tudom vágynövelő-e, de lehetséges. A majorannára kifejezetten azért emlékszem, mert egyszer, régen a napi 6-ot én is lejjebb akartam vinni :)

2012. jan. 28. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!