Hogyan tegyem a férjem impotensé? Minek kell neki olyan sokszor? Elmult 60.
Szegény papi, lehet, hogy csak neked akar bizonyítani!
Mondd neki, hogy nyugodtan elhagyhatja a viagrát, mert infarktus lesz a vége. Vagy a másik verzió: nyolcvan évesen majd csipeszt tesz az orrára és füldugót is használ, mert már nem bírja a hangos női sikolyokat, és utálja az égett gumi szagát! :D
Ja, gondoltad, jó sok pénze van, öreg már, úgysem akar b*szni, kivárod, míg megmurdel. Hát így jártál, remélem minél többször akarja! XD
És remélem tudod, ha a tudtán kívül gyógyszerezed, az bűncselekmény.
Attól mert nem akatod őt miér akarod megfosztani a férfiasságától?
Te mond meg neki hogy nem akarod,ő majd rájön hogy nem kívánod és csak érdekből vagy vele.Aztán hátha talál egy olyat aki önmagáért szereti,és nem ad neki nagy gondot a nemi együtt lét és nem akar neki impotenciát okozni.
Legyünk már őszinték, azért midnen nap ki bírná
? Én még csak 23 vagyok, csak 1 éve vagyunk együtt, szeretem, imádom, de abszolút elég a heti 1-2.
én olvastam egy könyvben, hogy a férfiak potenciája nem változik ha öregszenek, az hogy kevesebb évek alatt a szex nem ezen múlik.
tehát akihez hozzá mész, azt kapod 40 év múlva is
én már okosabb vagyok, nem megyek olyanhoz, akivel nem jó a szex. vagy sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!