Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem a férjem impoten...

Hogyan tegyem a férjem impotensé? Minek kell neki olyan sokszor? Elmult 60.

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 08:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Szegény papi, lehet, hogy csak neked akar bizonyítani!

Mondd neki, hogy nyugodtan elhagyhatja a viagrát, mert infarktus lesz a vége. Vagy a másik verzió: nyolcvan évesen majd csipeszt tesz az orrára és füldugót is használ, mert már nem bírja a hangos női sikolyokat, és utálja az égett gumi szagát! :D

2012. jan. 28. 10:02
 12/34 anonim ***** válasza:
99%
Nem ez a baj itt.Itt az van hogy te egy 30 éves p.csa vagy,aki csak érdekből van egy 60éves idős bácsival és te nem kívánod őt!Ha már te használod őt,ő is hagy használjon csak téged te nők gyöngye :D
2012. jan. 28. 10:40
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
Engedd neki ,had tolja. Amúgy szerintem az utolsónál a pont.
2012. jan. 28. 10:46
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem használjuk ki egymást ez egy szerelmi házasság. Csak fene gondolta hogy minden nap akarja. Élőző pasimnak elég volt ha szombatonként csinaljuk.Ebből indulva ki ez a normális .
2012. jan. 28. 10:49
 15/34 anonim ***** válasza:
98%
Férjem válasza: Ha egy 30-32 éves kigyúrt csődör lenne a pasi, nem ellenkeznél vele.
2012. jan. 28. 10:54
 16/34 anonim ***** válasza:
98%

Ja, gondoltad, jó sok pénze van, öreg már, úgysem akar b*szni, kivárod, míg megmurdel. Hát így jártál, remélem minél többször akarja! XD

És remélem tudod, ha a tudtán kívül gyógyszerezed, az bűncselekmény.

2012. jan. 28. 10:59
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
Én 34 vagyok és a párom szintén 60, de én örülök, hogy még így bírja :) Nem is látszik rajta, hogy már 60, ránézésre ilyen 45-50-nek hiszi mindenki. Remélem sokáig így marad, erősen, egészségesen, becsüld meg te is :) Esetleg beszélgess el vele, hogy neked nincs kedved ilyen sokszor, csináljátok ritkábban, de elégítsd ki, ennyi jár.
2012. jan. 28. 11:09
 18/34 anonim ***** válasza:
96%

Attól mert nem akatod őt miér akarod megfosztani a férfiasságától?

Te mond meg neki hogy nem akarod,ő majd rájön hogy nem kívánod és csak érdekből vagy vele.Aztán hátha talál egy olyat aki önmagáért szereti,és nem ad neki nagy gondot a nemi együtt lét és nem akar neki impotenciát okozni.

2012. jan. 28. 11:09
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

Legyünk már őszinték, azért midnen nap ki bírná

? Én még csak 23 vagyok, csak 1 éve vagyunk együtt, szeretem, imádom, de abszolút elég a heti 1-2.

2012. jan. 28. 11:25
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

én olvastam egy könyvben, hogy a férfiak potenciája nem változik ha öregszenek, az hogy kevesebb évek alatt a szex nem ezen múlik.

tehát akihez hozzá mész, azt kapod 40 év múlva is

én már okosabb vagyok, nem megyek olyanhoz, akivel nem jó a szex. vagy sok.

2012. jan. 28. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!