Miért van az, hogy 10-ból 15 ember azért kűzd, hogy nála legyen a gyereke, de nálunk?
Figyelt kérdés
az anyuka félre lépett, én sok hónappal késöbb összejöttem az apukával, a gyerektől meg az anyukája amikor csak tud szabadulna. (persze az új csókájával szórakozik éjjel-nappal) Hétköznap szinte csak aludni jár haza a lánya (a legkésöbbi időben hozza el a napköziből), hétvégén minden rokonnak, ismerősnek, nekünk "lepasszolja" a kislányt. Ugyanígy bármilyen ünnepek és szabadnapok alkalmával. Soha sehová nem viszi, nem neveli, csak folymatosan egyre több pénzt követel.2012. jan. 27. 22:00
11/13 anonim válasza:
Szerinte, a kerdezó nem szeretné ha apuka kapná a gyereket.sokkal többe is kerülne meg igy se örül neki hogy neki van lepasszolva
12/13 anonim válasza:
Aki írta hogy "nevelj te 20ezerből egyedül gyereket": A másik felét elvileg a másik szülő adja hozzá... na mindegy. Tényleg a 30-30ezer lenne az ideális.
Üljetek össze 3-an, (vagy ahányan szegény gyereket adogatjátok körbe) és írjatok egy menetrendet, mindenki ahhoz tartsa magát. Pl minden második hétvégén nálatok van és még szerdánként elhozod a suliból... vagy ilyesmi.
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megoldható az az üljünk össze 3-an dolog. Itt nem ilyen egyszerű azért is tettem fel a kérdést, hogy más elvált szülőknél is az a "divat" hogy szabaduljon a gyerektől. Ami eddig volt: 30 ezer havonta, (papíron 10 ezer) plusz ruha, cipő, játékok, nyári tábor, meg mindent amit az ex kikövetelt. Én hozom-viszem a lányt, én foglalkozok vele folyamatosan akár otthon akár bárhová megyünk. (ha épp gyerekes napon kellett volna dolgoznom a párom megkövetelte, hogy maradjak otthon vele) Mostanában már a párizsis kenyér is luxusnak számít nálunk, és ezt az anyuka nem hiszi el.
2012. jan. 28. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!