Milyen nevet adtál a gyerekednek? Ha még nincs gyereked, milyen nevet akarsz neki adni?
Én 22 éves vagyok, nincs gyerek, apajelölt se nagyon, de az alábbi nevek tetszenek (persze azt is figyelembe fogom venni annak idején, hogy illik-e az apa vezetéknevéhez meg hogy neki tetszik-e)
fiú: Ármin (ez a kedvenc), Zalán, Tibor, Boldizsár
(amit meg nem adnék, mert biztos kicikizik, de én szeretem: Zénó)
lány: Ágota, Ilona, Janka, Léna, Bianka, Blanka, Anna (bár ez elég tucat mostanában :D), Júlia, Lea, Hédi, Ottília, Olívia, Tímea
Kedvenc fiú nevek: Milán, Kornél, Zalán, de a legnagyobb kedvenc a Zsigmond (nem becézve!), valamiért erőt sugároz. :)
Lány nevek: Luca, Villő, Anna, Lili, Lilla, Titánia. Ezek közül a Luca és az Anna a befutó.
Klaudia vagyok, 21 éves, a nevem miatt nem csúfoltak, és még nincs gyerekem. :)
Ha lányom lesz, egyik keresztnévként mindenképp szeretném a Csenge nevet adni neki.
Ha fiú, akkor pedig a Nimród lenne az egyik név amit mindenképpen kapna.
Ú látom egyeseket nagyon lepontoztak itt, pedig csak simán válaszoltak a kérdésre.
Én 2 válasz kivételével mindenkit felpontoztam. (2. + Leokádia válaszoló, ugyanis olyat magyar ember nem anyakönyveztethet.)
Valamelyik országban a Vivient férfiak is viselhetik. :D
Egy Agatha Christie regényben olvastam. :) Lehet mire gyereked lesz, Magyarországon is lehet fiú is Vivien. :D:D És probléma megoldva. :)
Bocsi, csak ez most úgy eszembe jutott. :D Remélem nem haragszol meg érte. :)
Fiú : Richárd
Lány : Az anyuka neve vagy Liza
Ha lány lesz akkor Sára, Vivien vagy Emily (Tudom itthon Emíliának anyakönyvezik, de mindenki csak Emilyként használná).
Ha fiú akkor Flórián, Vilmos
Fiú: Ábel, Zoltán
Lány: Anna, Lili, Míra, Amélia (nem írtam el, nem Amália), Zsófia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!