Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nevet adtál a gyerekedn...

Milyen nevet adtál a gyerekednek? Ha még nincs gyereked, milyen nevet akarsz neki adni?

Figyelt kérdés
Fiú és lány is érdekel. Azt külön megköszönöm, ha valaki leírja, hány éves a gyereke. Meg azt is, ha azt is leírja, hogy csúfolták-e valaha a gyerekét a neve miatt.
2012. jan. 27. 21:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok, nincs gyerek, apajelölt se nagyon, de az alábbi nevek tetszenek (persze azt is figyelembe fogom venni annak idején, hogy illik-e az apa vezetéknevéhez meg hogy neki tetszik-e)

fiú: Ármin (ez a kedvenc), Zalán, Tibor, Boldizsár

(amit meg nem adnék, mert biztos kicikizik, de én szeretem: Zénó)

lány: Ágota, Ilona, Janka, Léna, Bianka, Blanka, Anna (bár ez elég tucat mostanában :D), Júlia, Lea, Hédi, Ottília, Olívia, Tímea

2012. jan. 27. 23:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedvenc fiú nevek: Milán, Kornél, Zalán, de a legnagyobb kedvenc a Zsigmond (nem becézve!), valamiért erőt sugároz. :)

Lány nevek: Luca, Villő, Anna, Lili, Lilla, Titánia. Ezek közül a Luca és az Anna a befutó.

Klaudia vagyok, 21 éves, a nevem miatt nem csúfoltak, és még nincs gyerekem. :)

2012. jan. 27. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha lányom lesz, egyik keresztnévként mindenképp szeretném a Csenge nevet adni neki.

Ha fiú, akkor pedig a Nimród lenne az egyik név amit mindenképpen kapna.

2012. jan. 27. 23:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Ú látom egyeseket nagyon lepontoztak itt, pedig csak simán válaszoltak a kérdésre.

Én 2 válasz kivételével mindenkit felpontoztam. (2. + Leokádia válaszoló, ugyanis olyat magyar ember nem anyakönyveztethet.)

2012. jan. 27. 23:40
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha lesz valaha lányom akkor 100% hogy Vivien lesz, fiú névből meg nincs igazán kedvenc azt majd eldönti az asszony ha úgy van:D
2012. jan. 28. 00:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Valamelyik országban a Vivient férfiak is viselhetik. :D

Egy Agatha Christie regényben olvastam. :) Lehet mire gyereked lesz, Magyarországon is lehet fiú is Vivien. :D:D És probléma megoldva. :)

Bocsi, csak ez most úgy eszembe jutott. :D Remélem nem haragszol meg érte. :)

2012. jan. 28. 00:40
 17/19 anonim válasza:
0%

Fiú : Richárd

Lány : Az anyuka neve vagy Liza

2012. jan. 28. 03:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha lány lesz akkor Sára, Vivien vagy Emily (Tudom itthon Emíliának anyakönyvezik, de mindenki csak Emilyként használná).

Ha fiú akkor Flórián, Vilmos

2012. jan. 28. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Fiú: Ábel, Zoltán

Lány: Anna, Lili, Míra, Amélia (nem írtam el, nem Amália), Zsófia

2012. jan. 30. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!