Ha nem lehetne gyereked, a párod nem fogadna veled örökbe, mert neki már van 2, mit szólnál?
Miből gondolod hogy nem lehet gyereked?
Csak pozitívan :)
Ez nem egy olyan dolog,hogy az egyik jó,a másik rossz vélemény,vagy nézet.
Ez egy érzés,ha ő nem tudná szeretni az örökbefogadottat úgy mint a sajátját,akkor inkább tényleg ne legyne neki.Felesleges erőszakoskodni,és elrontani egy gyerek életét.
Ha neked "jó pofát kell vágnod" az ő gyerekeihez,az is baj.Ti egy család vagytok,ha tetszik ,ha nem a férjed tartozékai a gyerekek,el kellene őekt fogadnod,megkedvelni egymást. Az se gond,ha nem megy,de ha ezket a dolgokat ennyire másképp látjátok nem jósolok sok jövőt nektek..
Egyébként mi miatt merült fel,hogy nem lehet saját gyereked? Van alapja ennek a feltételezésnek,vagy csak fikció?
Mert az az övé.
De amit örökbe fogadnál, az nem a tiéd lenne. Azért ez nem egy elhanyagolható bagatel különbség.
Egyébként meg ha örökbe akarnál fogadni, akkor előbb egy olyan pár kell, aki örömmel belemegy, mert ez erősen társasjáték.
De amúgy átérzem, elég kényes helyzet...
Azért nehéz rá érdemben válaszolni, mert túl sok a "ha".
Pl. ha a párod nem akarja, akkor ha fejreállsz se adnak neked örökbe gyereket, tehát előbb szakítanod kéne...
Ő nem akar idegent a családba. Ezt meg lehet érteni.
Eleve, te már tudhattad, hogy vannak gyerekei. Na meg ha a párod véréhez nem tudnál jó pofit vágni, akkor pl. egy roma kisbabához, akit kapsz, azt se tudod kinek, minek a gyereke... ahhoz se vágnál jó képet. Ha az ő gyerekeivel van/volt bármiféle ellenérzésed, akkor kérlek, ne fogadj soha, senkit örökbe.
Mellesleg talán tisztában van az anyagi helyzetével, hogy miylen egy kisgyereket felnevelni, vagy tényleg szimplán csak az erkölcsi okai vannak.
Én azért vágok jó pofit hozzájuk, mert ez jön természetből, tudom hogy az övéi, és fontosak neki nagyon ezért én is megszerettem őket.
De azt is tudja h én szeretnék kisbabát majd (nincs is ellene), de ha nekem nem lehetne, elvenné azt, amitől kiteljesedhetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!