Hogyan tudnám bebizonyítani anyukámnak, hogy nem hánytatom magam?
Teljesen egyszerű a történet, csak adott egy lány, aki az elmúlt hónapokban lefogyott 49 kilóról 44-re.
Érthető, hogy miért gondolja hogy hánytatom magam, hiszen megtalálta a kajamaradékot a wc deszkán amikor felhajtotta. Azt az ételt kiöntöttem, mert rosszul fűszereztem, és ehetetlen lett.
Sosem dugnám le az ujjam a torkomon, hogy aztán kiköpjem a vérző májamat. Inkább nem eszek semmit.:)
De azóta mindennap felhív, és megkérdezi, hogy hánytam-e már. Rosszul esik, hogy komolyan elmondtam neki, hogy miként fogyókúrázom, de nem hisz nekem, eddig megvolt a kettőnk közötti bizalom.
14/L
Szerintem az olyan rombuszminta..
sírkára állított sovány négyszög--
nekünk volt olyan felváltva hordtuk, olyan jó volt :9
Cicije mindenkinek van...akinek kicsi, az engedi nyáron átlátszani a mellbimbót kicsit :) az is szexi tud lenni...
Olvastam egyszer eg ynői lapban, mit tegyünk tavaszi fáradtság ellen
1-15 pontig
mossunk ablakot, vegyünk egy olyan napszemüveget amit sose tennénk, és rakjuk fel az utcán..
Egyik pont az volt, h rúzsozd ki a mellbimbódat, vegyél fel áttetsző blúzt, és menj végig a sétálóutcán :) Ennek én a gondolatán is mindig elmosolyodom magamban. Mikor már ilyen szürkék a napok.:)
a harisnya LEGYEN élénk feltűnő,(pl fűzöld lehet, lila rőttbarna, okker, ami jól áll ezek közül) Ne pasztell szín(rózsaszín, vanília babakék ezek ne)
de Ne legyen nagyvirágos, nagy terült mintás
LEGYEN rombuszos, indás, aprómintás
Ne legyen keresztcsíkos
LEHET hosszában csíkos
szemed, hajad bőröd színe? sárgás vagy rózsaszínes vagy inkább?
Köszi:)
Hófehér bőr, nagyon nagyon világos zöld szem, és emellé kaptam egy sötétbarna hajat(ez hogy jött össze??)
Tél típus vagy. Mint Hófehérke. Hordj szép tiszta élénk színeket, feketét, fehéret, pinket, zöldet, pirosat, királykéket!
Ajánlott árnyalatok:
a kék hideg változatai: a vízkék, a világos szürkéskék, a fakó farmerkék, a sötét tengerészkék, a királykék,
a halvány kékeslila, a hideg pasztellrózsaszín, a világos orgonaszín, az ibolyakék,
a püspöklila, a fukszia, a pink,
a vörös hideg, élénk árnyalatai: a meggyszín, a borvörös, a mélybordó,
a zöld hideg, kékes és erőteljes változatai: a vízzöld, a mentazöld, a türkiz, a méregzöld,
a világító citromsárga,
a hideg szürkék, az ezüst, a fakó szürkéskeki,
a barnák közül a szürkébe hajló árnyalatok, például a fahéjszín és a kakaóbarna.
és ezt:::!!!!
!!!!jóóóóóóóóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!