Hogyan tudnám bebizonyítani anyukámnak, hogy nem hánytatom magam?
Teljesen egyszerű a történet, csak adott egy lány, aki az elmúlt hónapokban lefogyott 49 kilóról 44-re.
Érthető, hogy miért gondolja hogy hánytatom magam, hiszen megtalálta a kajamaradékot a wc deszkán amikor felhajtotta. Azt az ételt kiöntöttem, mert rosszul fűszereztem, és ehetetlen lett.
Sosem dugnám le az ujjam a torkomon, hogy aztán kiköpjem a vérző májamat. Inkább nem eszek semmit.:)
De azóta mindennap felhív, és megkérdezi, hogy hánytam-e már. Rosszul esik, hogy komolyan elmondtam neki, hogy miként fogyókúrázom, de nem hisz nekem, eddig megvolt a kettőnk közötti bizalom.
14/L
persze, tök jó, h körültekintően választod ki, h mit eszel és hogy minden tápanyaghot hozzájuss (fehérje, szénhidrát,stb). de ezt nem fogyókúráak hívnák, hanem kiegyensúlyozott étrendnek. a tiéd attól fogyókúra, h alig eszel és éhezel. a 44 kg nem feltétlenül kevés, attól is függ, h milyen magas vagy hozzá. és persze alkattól is. én jócskán felnőtt vagyok, nem is kimondotttan alacsony és 48 kg. de nem hánytatom vagy éheztetem magam. nem a súlyoddal van baj, hanem azzal, h bevallottan éhezel érte!
tényleg 14 vagy?
Csak szólok, hogy a fiúknak már nem a csontvázak jönnek be cica. Max a selyemgyerekeknek.
16/F
164 cm vagyok, de rólam még sosem mondta senki, hogy vékony vagyok, ugyanis undorítóan vastagok a lábaim. A hasamat pedig sosem látta senki. Addig fogyok, amíg nem lesz vékony lábam. Szóval a csontvázság közelében sem vagyok!:D
Köszönöm a válaszokat.<3 Remélem Anyu hinni fog nekem, és rájön hogy miként csinálom a dolgaimat. :)
Soha sem lesz vékony lábad. Ha 44 kilósan vastag a lábad, akkor az is marad, ilyen alkat vagy. Vastag a csont v valami. legalább 55 kilónak kell lenned. Tök mindegy milyen a lábad, ha megbetegszel. Mi értelme. A hasad meg nagyon sürgősen mutasd meg valakinek!!! :)
Ha anyukád nem visz orvoshoz, menj te és mondd el mennyit fogytál. ez nem vicc! Hidd el, azért rontunk neked ennyien így ismeretlenül, mert nagyon veszélyes amit csinálsz: Menj orvoshoz. Hétfőn!!
Nme látod be, mert 14 vagy. De fél év múlva lehet h késő lesz.Hallgass rám! Kérlek! Anyukád kedvéért. Halálra izgulja magát miattad! Szeret, ne bántsd őt. Nme azért szült, nevelt, szeretett, hogy elveszítsen!!! Ilyen lábat adott a JÓisten, szeresd ezt!
A vastag lábak ellen öltözködési praktikákat kell bevetni, nem fogyót, az erre nem jó. Tereld a tekintetet az előnyös részeidre! Szemfesték, gyűrű, hosszú füli, szép felső, Madonna-nadrág.
sak anyát ne kínozd tovább!! Meg magadat. Apa is van?
14-es, biztos nagyon jó ember lehetsz!:)
Mármint az írásodból tökéletesen ez jött le. Esküszöm csak így teljesen ismeretlenül a legjobbakat tudom neked kívánni. Wow, lovely..
De olyan jó lenne ha én is hordhatnék shortot, vagy szoknyát. Mint a többi lány, tudjátok.
Magassarkú!!!
kislüke
egyél, hogy legyen melled, és hord magassarkút, hoyg jó lábat csináljon!!
Kössz, féltem h megbántalak.
Jó hoyg így vetted. Te is hordhatsz, csak öltözködési tanács kell.
A fogyó erre sajnos nem megoldás. Mondd meg anyudnak, hoyg hajlandó vagy hízni, de akkor írasson be egy stílustanács tanfolyamra. Vagy vegyen egy vádliedzéshez bérletet, vagy gépet.Mert ha vékonyítani nem is, de formálni lehet.
És a szoknya egyáltalán nem mindegy, hol ér véget, hol van a zseb, hol van szabva. 1-2 cm is számít.
". probléma: vastag a vádlid és a combod
Vedd elő a magas sarkú cipőidet, ezek ugyanis nemcsak megemelik a lábaidat, de vékonyabbá is varázsolják! Mindig olyan lábbelit vásárolj, amelyen semmilyen pánt nem fut keresztbe: a vízszintesen elhelyezett pántok a vízszintes csíkozáshoz hasonlóan még szélesebbnek mutatják a vádlidat! A szűk csőnadrágok helyett válassz a lazább, szélesebb szárú nadrágokat, ha pedig szoknyában érzed magad igazán nőiesnek, lehetőleg a hosszabbak közül válogass: vastag lábúaknak jól áll a maxi és a térdig érő A vonalú szoknya!
Mit ne viselj?
Bármennyire is szereted, felejtsd el a miniszoknyát és a térd fölé érő rövidnadrágokat, ahogy a fényes, üvegszálas harisnyát is – ez utóbbi még vastagabbnak mutatja a lábaidat! A cipők közül is érdemes körültekintően válogatnod: a balerinacipő, a keresztpántos saru és a lapos csizmák nem túl előnyösek számodra!"
azért jó szoknyát hordhatnál...menjetek el egy csajjal próbálgatni
próbáld fel az összes fazont és hallgass rá
valamelyik biztos jól áll
Hány cm a vádlid körben?
és a combod?
Van egy időjárásjelentő a tv-ben. Nagyon széles a combja. Eleinte iszonyúan nézett ki mindenben-.Mára kitapasztalták: nem a nadrág áll jól neki! Ma egy húzott (oldalról) rafinált szabású sárga ruhában volt. Vékonynak tűnt. A comb is. Pedig vastag, H a megnézed. De nem azt nézed. Hanem az összhatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!