Hogyan tudnám bebizonyítani anyukámnak, hogy nem hánytatom magam?
Teljesen egyszerű a történet, csak adott egy lány, aki az elmúlt hónapokban lefogyott 49 kilóról 44-re.
Érthető, hogy miért gondolja hogy hánytatom magam, hiszen megtalálta a kajamaradékot a wc deszkán amikor felhajtotta. Azt az ételt kiöntöttem, mert rosszul fűszereztem, és ehetetlen lett.
Sosem dugnám le az ujjam a torkomon, hogy aztán kiköpjem a vérző májamat. Inkább nem eszek semmit.:)
De azóta mindennap felhív, és megkérdezi, hogy hánytam-e már. Rosszul esik, hogy komolyan elmondtam neki, hogy miként fogyókúrázom, de nem hisz nekem, eddig megvolt a kettőnk közötti bizalom.
14/L
nem linkelnél nekünk egy képet szigorúan fej nélkül, h senki se ismerjen rád - természetesen felöltözve. lehet, h jóval vékonyabb vagy, mint hiszed, csak nem látod magad reálisan. hm?
35/N
Wo, köszönöm.:] Kedves!
A combom legvastagabb pontjának körkerülete 49 centiméter. (Igen, 5 kiló után csökkent egy centit.)
Valahol elő van írva, hoyg 20 cm lábkörfogat fölött tilos szoknyát hordani, vagy mi?
A férjem lány a 85 kg, a combja olyan mint az én derekam. KIZÁRÓLAG minit vagy fekete shortot hord fekete neccharisnyával. És röhögni fogtok: jól néz ki!!! nagyon határozott és merész stílusa van! gyönyörű és hatalmes mellei, szép szeme. Nem veszik le róla a férfiak a szemüket.De tényleg jól néz ki. Merész, de szép. Igaz, ő már 18.
"gyönyörű és hatalmes mellei"
hehe, még a melleim is kicsik, bár ezzel sosem törődtem, még 56 kilósan sem.xd Bő pólókban járok, és ha majd levetkőzöm valaki előtt, és ezért elhagy akkor lelövöm a zöld vízipisztolyommal, csalódok egyet és keresek valakit aki szeret.xd
És...??
39 kiló leszel, akkor csökken még egy centit?? Egy combos csontváz. Gratulálok. Mit érsz el ezzel??? Egy centiért öt kilót fogyni, és kockázttani az egészséged? Hízz vissza. Edzéssel 3 centit legyúrsz, + szép előnyös mintájú harisna, és a tekintet terelése, szintén 5 cm-t vékonyít látszólag. Inkább ezt tanuld meg!
49/pí= 15 cm a lábad átmérője. A legszélesebb ponton.
Szerintem te piszkafa vagy!!! Égesd el a fekete nadrágot, vegyél shortot és miniszoknyákat, szép színes harisnyákat, és ezekben járj pszichológushoz! Testkép zavarod van. Nagyon gyakori panasz mostanában! Keresd fel a nevelési tanácsadót anyuval, ott kaptokingyan pszichológust. Jó dolog ne félj, pszichológushoz járni élvezet. Kérj új ruhákat. Utálod a nacid már, az a bajod. Semmi más. A lábad vékony. Vádlid mennyi?
Az én combom 62 cm, a vádlim 41 cm. Majdnem mint a te combod. A legnagyobb lelki nyugalommal hordok rövid szoknyát és sortot pamutharisnyával, pedig 46 éves vagyok. És mindenki csinosnak . jólöltözöttnek tart. Te el vagy tévedve, Kérd meg a barátnőid, mérjenek combot!
Jézus, a vádlim ennyi majdnem!!!
"A cicik azért vannak hogy kirakjuk :)"
DE NEKEM NINCS XD 76 cm a mellbőségem
De azért a többit kipróbálom.:) Szeretnék olyan szép színes harisnyákat. Milyen minták lennének az előnyösek?
Amúgy annyira édesek vagytok, de tényleg, tök jól esik, mintha törődnének velem.. Woww.<33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!