Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bebizonyítani...

Hogyan tudnám bebizonyítani anyukámnak, hogy nem hánytatom magam?

Figyelt kérdés

Teljesen egyszerű a történet, csak adott egy lány, aki az elmúlt hónapokban lefogyott 49 kilóról 44-re.

Érthető, hogy miért gondolja hogy hánytatom magam, hiszen megtalálta a kajamaradékot a wc deszkán amikor felhajtotta. Azt az ételt kiöntöttem, mert rosszul fűszereztem, és ehetetlen lett.

Sosem dugnám le az ujjam a torkomon, hogy aztán kiköpjem a vérző májamat. Inkább nem eszek semmit.:)

De azóta mindennap felhív, és megkérdezi, hogy hánytam-e már. Rosszul esik, hogy komolyan elmondtam neki, hogy miként fogyókúrázom, de nem hisz nekem, eddig megvolt a kettőnk közötti bizalom.

14/L

2012. jan. 27. 21:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

nem linkelnél nekünk egy képet szigorúan fej nélkül, h senki se ismerjen rád - természetesen felöltözve. lehet, h jóval vékonyabb vagy, mint hiszed, csak nem látod magad reálisan. hm?

35/N

2012. jan. 27. 22:11
 22/34 A kérdező kommentje:

Wo, köszönöm.:] Kedves!

A combom legvastagabb pontjának körkerülete 49 centiméter. (Igen, 5 kiló után csökkent egy centit.)

2012. jan. 27. 22:14
 23/34 anonim ***** válasza:

Valahol elő van írva, hoyg 20 cm lábkörfogat fölött tilos szoknyát hordani, vagy mi?

A férjem lány a 85 kg, a combja olyan mint az én derekam. KIZÁRÓLAG minit vagy fekete shortot hord fekete neccharisnyával. És röhögni fogtok: jól néz ki!!! nagyon határozott és merész stílusa van! gyönyörű és hatalmes mellei, szép szeme. Nem veszik le róla a férfiak a szemüket.De tényleg jól néz ki. Merész, de szép. Igaz, ő már 18.

2012. jan. 27. 22:16
 24/34 A kérdező kommentje:

"gyönyörű és hatalmes mellei"

hehe, még a melleim is kicsik, bár ezzel sosem törődtem, még 56 kilósan sem.xd Bő pólókban járok, és ha majd levetkőzöm valaki előtt, és ezért elhagy akkor lelövöm a zöld vízipisztolyommal, csalódok egyet és keresek valakit aki szeret.xd

2012. jan. 27. 22:19
 25/34 anonim ***** válasza:
A gyermek testtömegindex szerint a sovány kategóriába tartozol. Még nem kóros, de nem sok hiányzik hozzá! Biztosan vastag a combod, vagy már az önképed is torzult? A nem eszem semmit, az nagyon az anorexiára utal. az sem jobb, mint a bulimia...
2012. jan. 27. 22:20
 26/34 anonim ***** válasza:

És...??

39 kiló leszel, akkor csökken még egy centit?? Egy combos csontváz. Gratulálok. Mit érsz el ezzel??? Egy centiért öt kilót fogyni, és kockázttani az egészséged? Hízz vissza. Edzéssel 3 centit legyúrsz, + szép előnyös mintájú harisna, és a tekintet terelése, szintén 5 cm-t vékonyít látszólag. Inkább ezt tanuld meg!

49/pí= 15 cm a lábad átmérője. A legszélesebb ponton.

Szerintem te piszkafa vagy!!! Égesd el a fekete nadrágot, vegyél shortot és miniszoknyákat, szép színes harisnyákat, és ezekben járj pszichológushoz! Testkép zavarod van. Nagyon gyakori panasz mostanában! Keresd fel a nevelési tanácsadót anyuval, ott kaptokingyan pszichológust. Jó dolog ne félj, pszichológushoz járni élvezet. Kérj új ruhákat. Utálod a nacid már, az a bajod. Semmi más. A lábad vékony. Vádlid mennyi?

2012. jan. 27. 22:21
 27/34 anonim ***** válasza:

Az én combom 62 cm, a vádlim 41 cm. Majdnem mint a te combod. A legnagyobb lelki nyugalommal hordok rövid szoknyát és sortot pamutharisnyával, pedig 46 éves vagyok. És mindenki csinosnak . jólöltözöttnek tart. Te el vagy tévedve, Kérd meg a barátnőid, mérjenek combot!

Jézus, a vádlim ennyi majdnem!!!

2012. jan. 27. 22:24
 28/34 anonim ***** válasza:
A cicik azért vannak hogy kirakjuk :) a kicsik is, meg anagyok is. Felejtsd el a bő pólót! Hordj kis topokat, meg kivágott felsőket. Arra vegyél cipzáras pulcsit, húzd le mell alá a cippzárt. N eutasítsd el a nőiességet, hanem élvezd! Hidd el,nagyon jó. Talán te valakiben csalódtál, vagy anyudtól ezt láttad, de nem igaz! Nőnek lenni élvezet!! te is meg fogod tanulni! Engedd! Mutasd meg a csinos részeidet! Próbáld ki! Mnej pár nap nőiesen suliba. Meglátod, mennyire jó!
2012. jan. 27. 22:27
 29/34 A kérdező kommentje:

"A cicik azért vannak hogy kirakjuk :)"

DE NEKEM NINCS XD 76 cm a mellbőségem

De azért a többit kipróbálom.:) Szeretnék olyan szép színes harisnyákat. Milyen minták lennének az előnyösek?

Amúgy annyira édesek vagytok, de tényleg, tök jól esik, mintha törődnének velem.. Woww.<33

2012. jan. 27. 22:31
 30/34 anonim ***** válasza:
akkor se hordj pólót, ha "nincs cicid", mert optikailag még kerekebbé tesz. A pólóban nagyobbnak fogják sejteni a hasadat és kisebbnek a melledet, mint amilyen valójában. tudom, h rizikósnak tűnik, de nyugodtan vegyél olyan felsőt, ami egy kicsit jobban követi az alakodat, a tested vonalát. a póló alakgyilkos ebből a szempontból. figyeld meg, h a gazella testű modellek sem hordanak T shirtöt soha, ellenben bőseggű/szárú farmert igen.
2012. jan. 27. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!