Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bebizonyítani...

Hogyan tudnám bebizonyítani anyukámnak, hogy nem hánytatom magam?

Figyelt kérdés

Teljesen egyszerű a történet, csak adott egy lány, aki az elmúlt hónapokban lefogyott 49 kilóról 44-re.

Érthető, hogy miért gondolja hogy hánytatom magam, hiszen megtalálta a kajamaradékot a wc deszkán amikor felhajtotta. Azt az ételt kiöntöttem, mert rosszul fűszereztem, és ehetetlen lett.

Sosem dugnám le az ujjam a torkomon, hogy aztán kiköpjem a vérző májamat. Inkább nem eszek semmit.:)

De azóta mindennap felhív, és megkérdezi, hogy hánytam-e már. Rosszul esik, hogy komolyan elmondtam neki, hogy miként fogyókúrázom, de nem hisz nekem, eddig megvolt a kettőnk közötti bizalom.

14/L

2012. jan. 27. 21:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
52%

14 évesen egyáltalán ne fogyókúrázz, mert fejlődésben vagy. Inkább sportolj többet.

Anyukád meg majd megérti!

2012. jan. 27. 21:12
 2/34 A kérdező kommentje:
Ezt a ne fogyókúrázz dolgot sosem értettem. Ha elnézem egy ember normális étkezését, aligha találok benne fehérjét, zöldséget, rostdús szénhidrátot. Egy fogyókúra pedig ebből áll.:)
2012. jan. 27. 21:14
 3/34 anonim ***** válasza:
91%

ezt mondd:

anyukám! Tudom hoyg nagyon aggódsz

nem szeretnéd, ha beteg lennék, vagy sovány

elhiszem hoyg rossz

nyugodj meg!

nem tudsz mindig velem lenni

de vigyázok magamra

és hízni fogok

MÍG nem vagy ötven kiló vagy több, addig mindegy hánysz vagy nem, halálra kínozod anyukádat.

H a65 kiló lennél, senkit sem érdekelne, hoyg eszel-e, nem-e hánysz-e vagy sem.

De 44 kiló, annyira kevés, elhiszem h anyud tiszta ideg. Azért hívogat, mert a hányás már avégső stádium. Ha tovább fogyózol, el fogsz oda jutni, hoyg nem akarsz hányni de ki fog jönni belőled az étel. És onnan már nagyon nehéz a visszaút. Hízz fel legalább ötven kilóra, ha nem akarod megölni anyukádat.

Gondolom, azért annyit az ő élete is jelent neked, mint egy elképzelt zörgő ideál. Anyukád aggódik, és nagyon jogosan!!!Gondolom, nem 137 cm vagy.

2012. jan. 27. 21:16
 4/34 anonim ***** válasza:
hát állítsd helyre a bizalmat! mondd el, amit itt értelmesen leírtál, nekünk!
2012. jan. 27. 21:16
 5/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat a nem idetartozó kérdésért: a bulimiának lehet olyan következménye, hogy a máj roncsolódik? Vagy csak példának írtad a kérdésedben?
2012. jan. 27. 21:17
 6/34 anonim ***** válasza:

Szénhidrátra van szükséged! É snormális étkezésre. Arra hogy élvezd az életed. Nem arra, hogy sanyargasd magad. Nagyon nem jó számolgatni a tápanyagösszetételt. Az megteszi a dietikus aki a menzakaját összeállítja. Zsír és szénhidrát! Ezekre (is) nagy szükséged van. Én azt hiszem ebből nagy hiányod van. Meg egy csomó ásványi anyagból gondolom, mert aki fogyózik sosem tud elég változatosan enni.

Nincs jogod sanyargatni a tested, sem a családodat büntetni ezzel. Ha bajod van, mondd el nekik, ne a soványsággal sztrájkolj! N e haragudj, nem megbántani akarlak, de a barátnőm lánya is ezt csinálta, és már egy éve nem tud enni, minden kijön belőle, nem bírják a kórházban sem rendbe hozni.

44 kiló az nem súly, tessék enni! Rendesen. Ezzel nem lehet szórakozni.

2012. jan. 27. 21:20
 7/34 anonim ***** válasza:

Olvasd ezt el:

[link]

2012. jan. 27. 21:21
 8/34 anonim ***** válasza:
Anyukád megengedi 44 kilósan, hogy fogyózz???!!!???
2012. jan. 27. 21:23
 9/34 anonim ***** válasza:

nem csodálom,hogy anyukád aggódik érted.

bebizonyíthadot úgy,hogy eszel rendesen és nem fogyózol!!!

2012. jan. 27. 21:32
 10/34 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok)amúgy voltam én is anorexiás,a bizalmat amit akkor elveszetettem anyum részéről nem tudtam visszaszerezni ezen a téren azóta sem.(4éve)!!!
2012. jan. 27. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!