Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy rendezitek le a...

Ti hogy rendezitek le a rokonokat, amikor kellemetlen kérdéseket tesznek fel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, hogy pl. "Mikor lesz már kisbabátok?"

Nem tudok ilyenkor normálisan válaszolni. Leblokkolok.

Engem ez a kérdés pl. elég érzékenyen érint mert több ok miatt sem lehet gyermekem legalábbis egyelőre. Sem az anyagi helyzetünk, sem az egészségi állapotom nem engedi meg. De ebbe nem akarom a férjem rokonságát beavatni, de gondolom ez érthető.

2012. jan. 27. 12:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
"Most tényleg arra vagy kiváncsi hogy védekezés nélkül szeretkezem-e a férjemmel?"
2012. jan. 27. 14:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Megmondanám, hogy egészségügyi problémám van és nem szeretnék róla többet mondani. És nem is mondanék. Kész.
2012. jan. 27. 17:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Poénra kell venni a dolgot.

Például a homlokodra csapsz: "Tudtam, hogy valamit elfelejtettem, köszi. Gyere Józsi, menjünk kisbabát csinálni!"

vagy

"9-90 hónap közötti intervallumban"

vagy

"az előrejelzés szerint két év múlva várható, de a délről érkező forró légtömegek és az Atlanti-óceáni anticiklon ezen még változtathat"

vagy odasúgod titokzatosan:

"már van, de ne mondd el senkinek, mert amíg nincs kész a gyerekszoba, a gardróbszekrényben tartjuk"

vagy

"amerre a szél fúj, alatta alszanak a lila termékek árai a közeljövőben sok napsütésre ne vidd ki az alpokalját" - ez elég tuti, ha halálkomoly fejjel el bírod mondani, utána már csak egy kérdésük marad: "Te meg mit szívtál?"

2012. jan. 27. 18:02
 24/26 anonim ***** válasza:
59%

-Mikor lesz már kisbabátok?

-Eljön majd annak is az ideje ídösapám...

-Hát ídösapám, már dolgozunk rajta...

-Affelől maga ne aggódjon ídösapám, lesz, nem is egy!

-Milyen perverz maga ídösapám, mindig csak a szexen jár az agya!

Tessék, 4 variáció egy témára. Ugye hogy nem is olyan bonyolult?

2012. jan. 27. 20:48
 25/26 A kérdező kommentje:

Húha, jönnek ám a jobbnál jobb válaszok :)

Mondjuk sokat nem tudnék felhasználni ugyanis ezt általában az idősebb rokonok szokták. Meg az idióta sógornőmék, de nekik meg is szoktam mondani a magamét :D

A férjem keresztanyjától hiába kérdezném, hogy "És nálatok?", valószínűleg teljesen bolondnak néznének. Ha van még történet, írhattok :)

2012. jan. 27. 21:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Mi mindig azt mondtuk, hogy az 5 éves tervben benne van. (így az 5 éves terv mindig aznap indult...) Ez nem indiszkrét, nem sértő, és bárkinek lehet mondani.

Viszont hogy lett egy lányunk, állandóan azzal zaklattak, hogy mikor lesz kistesó. Köztudott a családban, hogy nem szeretnék másik babát. Így erre azt válaszoltam, hogy egyedi gyártás, nem széria :o)

2012. márc. 12. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!