Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megteheti ezt a már nem...

Megteheti ezt a már nem velünk élő apa?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves lányom és az apájával már 8 hónapos kora óta külön vagyunk.Ő elég szigorú, mindent komolyan vesz. Most én , a 15 éves lányom, a jelenlegi párom és 3 közös gyerekünk élünk egy házban , szeretetben, és békésen , nagyon jól megvagyunk.

A párom felhívott a mai nap, hogy a lányunk felrakott egy képet egy közösségi oldalra ahol látszott a szobájában a playboy nyuszi alakú párnája, és a cicije is kicsit kint van. Közölte velem, hogy át szeretne jönni hozzánk, mert neki egyátalán nem tetszik a "kicsike" ( így hívja őt) szobája. Mondtam neki, hogy ide nem teheti be a lábát, mert senki nem kíváncsi rá, és hogy az ő házában úgy alakítja ki a lányunk szobáját ahogy akarja.

Van joga átjönni, és esetleg "átrendezni" a lányunk szobáját?

2012. jan. 26. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
beteg... nem teheti meg! szegény lány...15 évesen had legyen már olyan párnája amilyet szeretne, és az állatkert sem tartozott már akkor a kedvenc programjaim közé. védd meg! jófej anyuka vagy :)
2012. jan. 26. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
26%

Legközelebb legyél picit kedvesebb vele, ha ilyen jó apuka. És miért nem teheti be a lábát hozzátok? Egy ilyen normális gondolkodású férfi.

Komolyan már az is baj, ha egy apa törődik a lányával? Ezt az egyik előző válaszadónak címezem. Az is szemét, mocsok, ha felé se néz, az is baj, ha észrevesz egy szerinte nem oda illő dolgot az interneten. Úgy vélem ez már csak akadékoskodás. Inkább örülni kéne neki, hogy odafigyel az ilyen dolgokra, szigorú és erkölcsös.

2012. jan. 26. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, te örülnél neki,ha a vasárnapi apuka fogná magát és közölné, hogy ő jön és majd a te házadban, a te új családod házában fogja és átrendezi a gyerek szobáját, mert majd ő jobban tudja? Hát ne haragudj, de szerintem akiben vagy egy csepp józan ész, meg tartás, meg felnőtt embernek érzi magát, az minimum így fogja elküldeni a VOLT férjét az új otthonából, ahogy a kérdező. Rendezkedjen otthon. Amúgy olyan nagyon jó apuka, állatkert meg izé. Jó, persze, legalább törődik vele, de nem valami sokat tudhat róla, ha 15 évesen azt hiszi, hogy állatkertbe vágyik és felháborodik egy playboyos párnán, ami mint mindenki tudja ugyan olyan divat a tizenévesek körében már évek óta, mint a hello kitty például.
2012. jan. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!