Megteheti ezt a már nem velünk élő apa?
Van egy 15 éves lányom és az apájával már 8 hónapos kora óta külön vagyunk.Ő elég szigorú, mindent komolyan vesz. Most én , a 15 éves lányom, a jelenlegi párom és 3 közös gyerekünk élünk egy házban , szeretetben, és békésen , nagyon jól megvagyunk.
A párom felhívott a mai nap, hogy a lányunk felrakott egy képet egy közösségi oldalra ahol látszott a szobájában a playboy nyuszi alakú párnája, és a cicije is kicsit kint van. Közölte velem, hogy át szeretne jönni hozzánk, mert neki egyátalán nem tetszik a "kicsike" ( így hívja őt) szobája. Mondtam neki, hogy ide nem teheti be a lábát, mert senki nem kíváncsi rá, és hogy az ő házában úgy alakítja ki a lányunk szobáját ahogy akarja.
Van joga átjönni, és esetleg "átrendezni" a lányunk szobáját?
Szerintem nincs
Ha a bíróság úgy dönt, akkor látogathatja, de ha te (ti) nem a lakásban szeretnétek akkor nem ott találkoztok. De ha nem akarod a házba beengedni, akkor nem mehet be, ha mégis bemegy, tolakodóan, akkor feljelentés, magánlaksértésért
Nincs joga, ebben nincs semmi felháborító.
De miért kell vele ilyen durván beszélni?
Igen, mert ez "nem egy intelligens lányhoz méltó. " :-)
Amúgy ők szoktak találkozni. Meg alapból az apja jót akar neki, minden hónapban rak el neki pénzt a számlájára, ad neki zsebpénzt, néha elmennek kirándulni,állatkertbe stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!