A férjed szokott kocsmázni? és te?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 18:57
11/17 anonim válasza:
Nem és nem.
Persze néha napján beülünk egybe a barátokkal, megiszunk 1-2 vodka-narancsot és go haza. :)
12/17 anonim válasza:
Kollegáival néha. Régebben én is. Meg azelőtt közösen is.
Mióta gyerekek vannak, más a helyzet értelemszerűen.
14/17 anonim válasza:
Nem. Alkoholt nagyon ritkán iszik, születésnapkor is kérlelni kell, hogy legalább egy pohár pezsgőt igyon.
Mielőtt összejöttünk, sokszor fogyasztottam alkoholt (az exem alkoholista - a mostani barátnőjével az a napi program, hogy munka után kocsmáznak- és néha csak úgy bírtam elviselni ha ittam egy-két pohárral.), mostanában nagyon ritkán, havi 1x-2x ha összeülünk a barátokkal beszélgetni.
15/17 anonim válasza:
Igaz még nem a férjem, csak a vőlegényem, de ő szokott igen. Viszont mi ezt nem kocsmázásnak hívjuk, hanem ilyenkor találkozik a barátaival, kieresztik a gőzt az egész heti munka után, megisznak pár sört, beszélgetnek, meccset néznek, ilyesmi. Én néha velük tartok, de csak nagyon ritkán.
16/17 anonim válasza:
kb 3.-4 havonta barátokkal, ilyen beülögetős éstékre, max 1-2 sör erejéig...
17/17 anonim válasza:
Havi 1x-2x el szokott menni 1 órácskára. Minden nap éjszaka dolgozik és így inkább otthon szokott meginni egy sort. Régebben tobbet jártunk ki ketten ilyen beulos helyre, de miotta megszuletett a gyerekunk nem szoktunk. Még csak 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!