Max. Mennyivel fiatalabb társat tudsz elképzelni magadnak anélkül, hogy zavarna a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Írd le kérlek azt is, hogy most hány éves vagy!2009. máj. 29. 12:37
21/25 anonim válasza:
négy-öt évvel fiatalabbat el tudok képzelni, a családomban is van ilyenre több példa (27/L, de általában kevesebbnek néznek) De azért azt hiszem, néhány évvel idősebb lesz nálam a tuti befutó.
22/25 anonim válasza:
Én még egykorút sem nagyon tudok elképzelni, nem hogy fiatalabbat! Nagyon komolytalanok és kisfiúk. Persze nem zavar, ha valakinek a fiatalabb pasik jönnek be - ízlések és pofonok :) Köztünk 2,5 év van a párom javára. 25/N
23/25 anonim válasza:
Talán nem is kell minden udvarlás, vagy udvarlási kísérletnél mérlegelni a kort. Hogy a nő mennyire örök, azt saját példámból tudom. Hatvanhat/!/ éves vagyok, de még mindig vannak "udvarlóim". Két évvel ezelőtt az egyik közösségi oldalon így írt egy ismeretlen úriember: "nem tudok ellenállni a véleményemnek, maga egy csodálatos nő". Néhány hónappal később az uszodánál vártam a férjemre, mikor feltűnt egy kb. 30 éves férfi, aki háromszor megkerülte az uszodát, a sarkon megállt és csak bámult. Szerencsére megérkezett a férjem, mielőtt megszólított volna. Három hónappal ezelőtt megjelölt az egyik közösségi oldalon egy velem egy településen élő 32 éves fickó ezzel az üzenettel: "szép vagy". Életemben nem láttam. Ezek a bókok jól esnek, de általában nem veszem komolyan. Az első úriemberrel viszont komoly barátság alakult ki, sajnos azonban három hónap múlva meghalt. Ezekről tud a férjem és egyáltalán nem nézi rossz szemmel, sőt: inkább büszke arra, hogy még mindig észrevesznek a férfiak.
24/25 anonim válasza:
A parom 2 evvel "kissebb" mint en de minket egyaltalan nem zavar, az ismeroseink nem is tudjak, hogy en vagyok a"nagyobb" :))
32/L
25/25 anonim válasza:
3 évvel fiatalabb a párom, max. 5 évvel fiatalabbat, és 6-8 évvel idősebbet tudnék elképzelni. 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!