Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Max. Mennyivel fiatalabb...

Max. Mennyivel fiatalabb társat tudsz elképzelni magadnak anélkül, hogy zavarna a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Írd le kérlek azt is, hogy most hány éves vagy!
2009. máj. 29. 12:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Egyetlen egyszer volt nálam idősebb partnerem, de se temperamentumban, se életfelfogásban nem stimmeltünk, "unalmon haltam" mellette. Tudom, ez általánosítás, de nekem mindig a korombeli, vagy a fiatalabb partnerek jöttek be. A férjem is egyidős volt velem, akivel 25 évet éltünk együtt, szóval a válaszom az, hogy ez egyén függő, van akinek az idősebbek, van, akinek a fiatalabbak jönnek be és ez nem függ attól, hogy férfi, vagy nő-e az illető még akkor sem, ha a társadalmi elvárások, a tradíciók léteznek. Nem tudok idősebb férfit elképzelni magam mellé így 50 év felé se, mert a korombeli férfiak valahogy "túl öregek hozzám". Lehet, ez nálunk családi vonás, mert az anyukám is 6 évvel fiatalabb férjjel él már 36 éve.
2009. máj. 29. 13:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
max. 2 évvel lehet fiatalabb nálam (most 30 vagyok)
2009. máj. 29. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Egyenlőre nem tudok fiatalabb társat elképzelni, én 31 vagyok, a férjem 34. Persze 10 év múlva már örülnék egy fiatalabb pasinak, az tuti :D
2009. máj. 29. 14:12
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

42 F

én el tudok képzelni egy 22 éves partnert!

2009. máj. 29. 14:14
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Sokan írják,hogy nem tudják elképzelni,hogy a férfi fiatalabb legyen mint a nő.Pedig vannak férfiak akik a fiatal koruk ellenére sokkal megbízhatóbbak,megfontoltabbak.

Igaz nem vagyunk egyformák,de azért mert valakinek a párja fiatalabb nem kell lenézni,vagy megszólni érte.Én nekem soha nem volt idősebb párom(itt arra gondolok amikor 15-30 év korkülönbség van a férfi javára) De nem mondom,hogy undorító,mert lehet,hogy egy szép működő kapcsolat valakinél.Az én kapcsolatom lassan 10 éve tart,és mai napig lángoló szerelemmel.Én 38 éves vagyok a férjem 30 éves. le lehet pontozni,de én nem tartom elképzelhetetlennek,és undorítónak ha egy nő idősebb.A férjem komoly,és minden kívánságomat teljesíti,én meg minden nap fiatalnak és szépnek tartom magam mellette...kell egy kapcsolatban ennél több? nem az számít,hogy ki hány éves,hanem,hogy mennyire szoros a két ember között a kapcsolat.Kívánok mindenkinek boldog,békés,és örökké tartó fiatalságot!

2009. máj. 29. 14:20
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Azt hiszem autentikus válaszadónak tekinthetem magam. Az első férjem 11 évvel volt idősebb, a második 14-és féllel fiatalabb. A harmadik /utolsó/ 3 év 10 hónappal fiatalabb. Az elsőhöz én értem hozzá, a második /fiatalabb/ hozzám érett, a harmadikkal pedig fütyülünk az egészre és nagyon boldogok vagyunk. Tegnap este ezt mondta: "öröm veled az élet". Nekem ennél több nem is hiányzik.
2009. máj. 29. 14:20
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Én nem nézem le azokat, akiknek fiatalabb a pasijuk, nem tartom undorítónak. Én csak általánossgában mondtam, hogy a korombeli 20-21-22 éves fiúk számomra nem férfiak, úgy viselkednek mint egy idióta gyerek (persze biztos van kivétel). Ha 30 éves lennék,akkor már lehet, hogy szóbajöhetne korombeli férfi, 40 évesen meg egy 30 éves.. Nekem az a lényeg, hogy egy szellemi szinten legyünk, én nő vagyok, ő meg legyen férfi. És tapasztalataim szerint 28 év alatt nagyon kevesen válnak normális, érett férfivá.
2009. máj. 29. 14:30
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

nekem csak másfél évvel fiatalabb a párom, (én most lettem 20, ő két hónap és 19 lesz..) szeretem, imádom, de nagyon nehéz. de mit tehetne az ember?.. várom, hogy felnőjön egy komolyabb élethez. :)

miért kérdezed?

2009. máj. 29. 14:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert a múltkor egy 29 éves srác el kezdett erőteljesen udvarolni és én teljesen zavarba jöttem ettől (mint tini koromban), ugyanis 44 vagyok. Lehet, hogy maradi a gondolkodásom? Valójában el is szoktam már attól -férjem, gyerekem van-, hogy még teheti a szépet nekem valaki... Persze jól esett! Szóval ezért.
2009. máj. 29. 14:51
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
én 30vagyok férjem 34 , fiatalabbak nem érdekelnek, apakomplexusom sincs max 5 évvel legyen öregebb és min annyi mint én.
2009. máj. 29. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!