Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Max. Mennyivel fiatalabb...

Max. Mennyivel fiatalabb társat tudsz elképzelni magadnak anélkül, hogy zavarna a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Írd le kérlek azt is, hogy most hány éves vagy!
2009. máj. 29. 12:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

22 vagyok, nem tudok fiatalabb társat elképzelni, engem 1 nap is zavarna. A férjem 29 éves.

22/L

2009. máj. 29. 12:44
 2/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom elképzelni hogy fiatalabb legyen, mindíg idősebb pasiaim voltak. A vőlegényem 5 évvel idősebb és ez a legjobb szerintem.

23/L

2009. máj. 29. 12:46
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Nos, én 40 éves nő vagyok, és volt már az életemben 12 évvel idősebb, és 14 évvel fiatalabb partnerem is..
2009. máj. 29. 12:48
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk a férjem egy évvel fiatalabb nálam. Próbálkoztam nálam idősebb férfiakkal is, de valahogy egyikkel se volt az igazi. Lehet azért, mert irányítani szeretek egy kapcsolatban és ezt csak a fiatalabb még befolyásolhatóbb férfiaknál tudtam elérni :)

28/L

2009. máj. 29. 12:50
 5/25 anonim ***** válasza:
60%

16 évesen sem tudtam volna elképzelni, hogy egy 25 év alatti sráccal jöjjek össze, hát, lett is egy huszonévvel idősebb pasim, ami tart is 6 éve:)

Most 22 éves vagyok, körülnézek, és akire azt mondanám, ez férfi, mind több 28 évesnél.. a korombeliek gyerekek, a trend formálja őket, izléstelenek és visszataszítóak. Szót érteni se lehet velük, nemhogy mást..

2009. máj. 29. 12:52
 6/25 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Én nem tudnék fiatalabbat elképzelni, régebben is csak pár évvel idősebb srácok jöhettek szóba, most már 36 éves vagyok, a párom pedig 43.
2009. máj. 29. 12:53
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Köztünk három és fél év a korkülönbség, az én javamra. Én 25 vagyok, a vőlegényem szeptemberben lesz 22, és már öt éve együtt vagyunk.
2009. máj. 29. 12:54
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

Lehet,hogy később majd azt mondom,hogy hú de jó egy fiatalabb,de most a hideg kiráz tőlük.Ismertem egy 18 évest(én 21 vagyok),nos,olyan gyerekes és idióta volt és ugyanilyen idióta húzásai voltak,hogy a falat kapartam tőle.Szerencse,hogy nem jártunk mert tuti meggyilkolászom:D

A csajok hamarabb is érnek és ha erre még jönhogy a a srác fiatalabb,hát el sem tudom képzelni.Viszont felső korhatárom is van,az is max 5 év.Persze sohase mond,hogy soha,bármi megtörténhet:D

2009. máj. 29. 12:55
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
nekem majdhogynem mindíg fiatalabb barátaim voltak, exem 2 évvel fiatalobb volt nálam, és a férjem is fiatalabb, igaz ő csak félévvel. 32 vagyok, de világ életemben 2-3-4 évvel kevesebbnek látszódtam, most is van, hogy elkérik a személyim, ha idegen helyen szeretnék cigit venni. talán emiatt vonzódom a fiatalabb pasikhoz. a negyvenen, ötvenen túliak nekem egyáltalán nem jönnek be.
2009. máj. 29. 13:03
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eddig csak nálam idősebb párjaim voltak (45 N), de 5-tel kevesebbet simán el tudok képzelni. Persze a kor önmagában édeskevés!
2009. máj. 29. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!