Max. Mennyivel fiatalabb társat tudsz elképzelni magadnak anélkül, hogy zavarna a korkülönbség?
22 vagyok, nem tudok fiatalabb társat elképzelni, engem 1 nap is zavarna. A férjem 29 éves.
22/L
Nem tudom elképzelni hogy fiatalabb legyen, mindíg idősebb pasiaim voltak. A vőlegényem 5 évvel idősebb és ez a legjobb szerintem.
23/L
Nálunk a férjem egy évvel fiatalabb nálam. Próbálkoztam nálam idősebb férfiakkal is, de valahogy egyikkel se volt az igazi. Lehet azért, mert irányítani szeretek egy kapcsolatban és ezt csak a fiatalabb még befolyásolhatóbb férfiaknál tudtam elérni :)
28/L
16 évesen sem tudtam volna elképzelni, hogy egy 25 év alatti sráccal jöjjek össze, hát, lett is egy huszonévvel idősebb pasim, ami tart is 6 éve:)
Most 22 éves vagyok, körülnézek, és akire azt mondanám, ez férfi, mind több 28 évesnél.. a korombeliek gyerekek, a trend formálja őket, izléstelenek és visszataszítóak. Szót érteni se lehet velük, nemhogy mást..
Lehet,hogy később majd azt mondom,hogy hú de jó egy fiatalabb,de most a hideg kiráz tőlük.Ismertem egy 18 évest(én 21 vagyok),nos,olyan gyerekes és idióta volt és ugyanilyen idióta húzásai voltak,hogy a falat kapartam tőle.Szerencse,hogy nem jártunk mert tuti meggyilkolászom:D
A csajok hamarabb is érnek és ha erre még jönhogy a a srác fiatalabb,hát el sem tudom képzelni.Viszont felső korhatárom is van,az is max 5 év.Persze sohase mond,hogy soha,bármi megtörténhet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!