Elmennétek dolgozni heti négy alkalommal 8 órában 110 ezer forintért úgy hogy otthon édesanyátok vigyázz a fél éves gyereketekre?
Figyelt kérdés
Kaptam egy munkát nem nehéz és a kollegák is rendesek a főnök is normális. A fizetés sem rossz. De van egy fél éves kisfiam akit hetente négyszer ott kell hagynom reggel, és csak délután látom visszont. Tudom, hogy kell a pénz, de minden áron. Fogalmam sincs mit csináljak. olyan rossz hogy nem vagyok mellette, de pénz nélkül hogy adok meg neki mindent amit megérdemel?2012. jan. 25. 14:20
11/18 anonim válasza:
Nem mindenki szoptat, de utolsó ezt gondolom tudja...
12/18 anonim válasza:
Az én lányom is hat hónapos volt, mikor elmentem melózni. Nem volt semmi gond, mindig minden rendben volt.
Szerintem ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget! :)
13/18 anonim válasza:
Azért azt vedd figyelembe, hogy csak a gyerkőc 1 éves korától dolgozhatsz, és akkor is csak heti 30 órában, bár gondolom le van papírozva a dolog úgy, hogy jó legyen.
14/18 anonim válasza:
Nem olyan sokára mindenhogy vissza kéne rázódni a munka világába, ha úgy érzed, addig nem vár meg, és ilyen állást nem találsz könnyen, vállald el! Tudnod kell, mik a lehetőségeid, mennyire könnyen tudsz elhelyezkedni a végzettségeddel mondjuk másfél év múlva...
15/18 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=4LjhfZB8XJE
Nekem ez jutott eszembe a kérdésről.
Mint leírták, akkor mennék csak vissza, ha fűtésre, pelenkára kellene a pénz.
Te végül hogyan döntesz?
16/18 A kérdező kommentje:
Azért mennék hogy a szüleimnek segítsek mivel nálunk élünk. De sajnos úgy nézz ki hogy nem lesz belőlle semmi, több ok miatt is. Először is az utat nem fizetik és így nem tudok bejárni, másrészt ha kiküldenek terepre szerződéseket kötni nagyon későn érnék haza, meg a gyermek jóléti programban is benne vagyunk. Szokott kijárni egy nő villám látogatásokat meg környezet tanulmányozni tenni és olyankor egy csomó papírt kell alá írnom. A pénz is nagyon kéne de most megvan kötve a kezem. A baj csak az hogy már beálltam és elintéztük a papírokat rész munka időre. Fogalmam sincs hogy mi lesz ezután.
2012. jan. 29. 13:32
17/18 anonim válasza:
Úristen... 110 ezer forint. És ez milyen sok volt 2012-be...
Jelenleg nem tudom eltartani a babámat 230 ezres fizetésből... Ez silány fizetés manapság... 😵
18/18 anonim válasza:
2012-ben 80 ezret kerestem egy gyárban. Emlékszem, az ottani javítóműszerészek 120 ezres fizetése olyan volt számomra, mint valami elképesztő összeg. 😄
És 50 ft volt a Tescóban 1 kg krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!