Aki könnyen túllép egy szakításon, annak mi a titka?
3 éve jöttem össze az első pasimmal. naivnak azt gondoltam, tarthat örökké egy szerelem. de 3 hónap múlva kidobott sms-ben nem vagy szerethető-szöveggel és 3 nap múlva már más csajjal járt. nem hagyott túllépni, maradjunk haverok címszóval folyton keresett én meg gyenge voltam elhajtani.
aztán nyáron, miután már vagy fél éve nem beszéltünk, összejöttem egy sráccal akiben végre nem őt láttam és kezdett kialakulni is valami.
csak aztán róla is kiderült hogy a szex kellene csak, mert sose figyelt arra amit mondok és mikor elegem lett és 1 hónap után szakítottam, már a barátnőmet hajtotta, akinek ráadásul van barátja.
aztán újra keresett az exem hogy feltépje a sebeket. bunkó stílusban kiosztottam, egy hétig nem írt, de azóta újra.
a 3 év alatt sorban megismert pasik mind eljátszották ezt a barát vagyok-játékot és aztán a többet érzek barátságnál, járjunk-dumát és sorban kiderült, csak a szex kellene.
összetörték a h.lye kis álmaimat arról hogy boldog lehetek valaki mellett életem végéig. felnőttem
viszont, nem akarok önsajnálatban rinyálva meghalni. sokat bulizok, megyek mindenfelé a baráti társaságommal és megismerek új embereket de vhogy nem tudok túllenni a csalódáson és nem tudom lerombolni a magam köré épített falat.
a dokim adott egy doboz nyugtatót, érdeklődtem pszichológus iránt, de olyan drágák hogy én azt nem tudom megfizetni.
Mit tud az, aki könnyedén elhagyja a pasiját (érzelmileg is) és a következő héten már mással van, mindig boldog? irigylem őket és szeretnék én is ilyen lenni
21/L
Annyi, hogy aki könnyen túllép, az vagy egyáltalán nem volt szerelmes, vagy szerelmes volt, de az a fajta típus, aki szereti magát erősnek mutatni, ezért nem fogja kimutatni, hogy fáj neki, sőt előadja, hogy túl van rajta és boldog...
Nekem volt olyan párom, akivel működött a kapcsolat, de nem szerettem, legfeljebb csak haveri szinten, miután vége lett nem hiányzott egy percig se, sőt visszagondolva, még az is irreális, hogy mi valaha is egy pár volunk...
Olyan kapcsolatom is volt, amiről viszont nem gondoltam soha , hogy vége lesz, és ha már nincs is szerelem, azért eszembe szokott jutni, és a mai napig nem értek sok mindent, hogy miért történtek meg azok a dolgok, amik, és nagyon tud fájni...
Az idő mindent begyógyít majd!
"csak szex! nem vagyok állat, nekem"
Hogy te mennyire tévedsz!
Sexben mind azok vagyunk. Te is csak addig kellesz a pasiknak, amíg fiatal vagy, és csinos. Úgyhogy használd ki ezt.
hát utolsó: annyira azért nem nagy szám nekem a szex hogy valakivel csak ezért együtt legyek.
ha annyira hiányozna, swingerklubba mennék, vagy hármasba (volt ilyen is, hogy hívtak csak nem mentem).
de én elsősorban az embert magát szeretném megismerni. először a személyiségét, és ha az megfogott, csak aztán a testét.
a szex azzal jó akivel kölcsönösen szeretitek egymást...én abban nem találok semmi vonzót hogy valami vadidegen, akiről azt sem tudom milyen a múltja (talán még gyilkos is) és aids-es, hepatitis-es, stb. lehet, én lefeküdjek. ilyenért nem áldozom be az egészségem, meg a lelkem békéjét... ami már amúgy se nagyon van, hála pár ilyen baromnak, aki csak a f.szának él.
én elsősorban az embert magát szeretném megismerni. először a személyiségét, és ha az megfogott, csak aztán a testét.
Jaj, hát ez aranyos volt. Hidd el, fog majd jönni olyan pasi az életedben, aki annyira fog első látásra is vonzani, hogy legszívesebben ott helyben letépnéd róla a ruhát.
aranyos, nem aranyos, akkor sem veszítem el az emberi méltóságom. nehogy azt hidd, nem volt soha olyan pasi, aki iránt ne éreztem volna nagymértékű szexuális vágyat, mikor ránéztem.
csak nem ugrottam ostobán az ágyába, hanem türtőztettem magam és megismertem. utána, már nem is tetszett annyira mikor kiderültek olyan hibái, amiket nem tudtam elnézni.
tudod, az embert az különbözteti meg pl. a majomtól, hogy magasabb szinten gondolkodik. és aki ezt meg is teszi, annak nincs mentsége arra, ha dúvadként viselkedik.
nem "tépném le" senkiről a ruhát, mert vagyok olyan kultúrált.
külön sértésnek venném, ha valaki fordítva az enyémet tépné le. mert aki tényleg szeretne az gondolna rá, hogy a szüleim mennyit gürcölnek azért hogy divatosan öltözhessek és hogy akár egy szakadt inget is milyen nehezen tudnék pótolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!