Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki könnyen túllép egy szakítá...

Aki könnyen túllép egy szakításon, annak mi a titka?

Figyelt kérdés

3 éve jöttem össze az első pasimmal. naivnak azt gondoltam, tarthat örökké egy szerelem. de 3 hónap múlva kidobott sms-ben nem vagy szerethető-szöveggel és 3 nap múlva már más csajjal járt. nem hagyott túllépni, maradjunk haverok címszóval folyton keresett én meg gyenge voltam elhajtani.

aztán nyáron, miután már vagy fél éve nem beszéltünk, összejöttem egy sráccal akiben végre nem őt láttam és kezdett kialakulni is valami.

csak aztán róla is kiderült hogy a szex kellene csak, mert sose figyelt arra amit mondok és mikor elegem lett és 1 hónap után szakítottam, már a barátnőmet hajtotta, akinek ráadásul van barátja.

aztán újra keresett az exem hogy feltépje a sebeket. bunkó stílusban kiosztottam, egy hétig nem írt, de azóta újra.

a 3 év alatt sorban megismert pasik mind eljátszották ezt a barát vagyok-játékot és aztán a többet érzek barátságnál, járjunk-dumát és sorban kiderült, csak a szex kellene.

összetörték a h.lye kis álmaimat arról hogy boldog lehetek valaki mellett életem végéig. felnőttem

viszont, nem akarok önsajnálatban rinyálva meghalni. sokat bulizok, megyek mindenfelé a baráti társaságommal és megismerek új embereket de vhogy nem tudok túllenni a csalódáson és nem tudom lerombolni a magam köré épített falat.

a dokim adott egy doboz nyugtatót, érdeklődtem pszichológus iránt, de olyan drágák hogy én azt nem tudom megfizetni.

Mit tud az, aki könnyedén elhagyja a pasiját (érzelmileg is) és a következő héten már mással van, mindig boldog? irigylem őket és szeretnék én is ilyen lenni

21/L

2012. jan. 24. 23:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem gondolod, hogyha folyton ugyanaz esik meg veled akkor valamit te is elhibázol? Lehet például, hogy annyira megbántott az első, hogy a rettegéseddel éred el a többinél is ezt.
2012. jan. 24. 23:14
 2/17 A kérdező kommentje:

igen, biztos vmi baj van velem de nem tudom hogy mi.

nem is kezdeményezek pasiknál és átlagban félek.

biztos ezért jönnek először a "barátság"-szöveggel.

de nekem akkor sem kell csak szex! nem vagyok állat, nekem inkább érzelmekre lenne szükségem

vagy nemtom

2012. jan. 24. 23:17
 3/17 anonim válasza:
100%
tudod aki ilyen könnyen túl van rajta az nem is volt szerelmes és lehet hogy meglepö de én is egy fiú vagyok és van b.nöm de nem tudom még elképzelni sem hogy mi lenne hogyha egyszer csak szakitana velem.pedig ha valaki akkor én bizony jól viselem az élet pofonjait.
2012. jan. 24. 23:17
 4/17 A kérdező kommentje:

csak ennyi lenne a titok? ne szeressem, csak a pénzét, a külsejét, a kocsiját?

próbáltam szakítás után belemenni ilyenbe hogy járni valakivel akit full nem ismerek, már 2. randi után.

de én nem tudtam úgy, hogy nem szerettem az illetőt, ezeknek gyorsan vége lett. még a csókjaikat is nehezen viseltem, nem ám hogy másra került volna sor.

ezt is lehet tanulni, hogy valaki csak a pénzt szeresse meg azt a tényt hogy "járok valakivel, menő vagyok" - és a pózokat, hogyan mutass jól a képeken?

mert ha igen, szeretném megtanulni. legalább valami utánzata legyen a boldogságnak az életemben

2012. jan. 24. 23:22
 5/17 anonim válasza:
88%
lehet hogy te is hibás vagy abba hogy ha szeretsz is valakit akkor is megtartod a távolságot az első miatt de szerintem nincs azzal semmi baj aki nem hordja fent az orrát és nem a vagyont meg az autót nézi hanem csak az embert magát tudod nem akarom leszolni a lányokat de manapság a te tipusod már kiveszö félbe van sajnos.a mai lányok szeretik kihasználni az esetleges elönyös helyzetüket.tudod itt inkább a környezetedbe lévő fiukkal van a gond mert nem látják ezen értékeidet. nem teneked kell változnod. legyél büszke rá hogy te ha ránézel egy férfira akkor nem egy bmw-t látsz
2012. jan. 24. 23:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat: egy pillanatig sem voltam szerelmes az illetőbe. Ha szerettem, akkor nem lépek könnyen túl.
2012. jan. 24. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Két dolog van még: 1, nem magadból kell kiindulni. Nem mindenki olyan mint te, főleg ha fiú. Lehet, hogy más úgy palástolja a fájdalmát, hogy megmutatja milyen nagylegény és keres mást. Az nem azt jelenti, hogy boldog, csak mert nem zokog egész nap a világ szeme láttára 2, nem voltak beléd szerelmesek, akkor meg érthető hogy nem szenvednek.
2012. jan. 24. 23:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig mi a bizonyítékod, hogy csak a szex kellett mindegyiknek?
2012. jan. 24. 23:42
 9/17 A kérdező kommentje:

ugyanez...hogy olyan könnyen túl léptek rajtam. amikor úgy látták, nem biztos a dolog, még pár másik csajnak is mondtak szépeket. akkor annyira mégse érezhettek hűde sokat.

meg volt hogy hallottam a beszélgetéseiket véletlenül hogy fogadtak hogy a pasi mennyi idő alatt visz ágyba...csak ezt bukta, mert rájöttem.

2012. jan. 24. 23:45
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Nehogy elkezdd magadban keresni a hibát! Sajnos ilyen sekélyes érzelemvilágú emberekkel van tele a világ, amilyenek az általad kifogott pasik. Te meg képes vagy szeretni, kötődni, szeretnél tartozni valakihez. És mivel benned lehet bízni, azt hiszed, a többi emberben is. Sokkal nehezebb így élni, ez tény. De csak ilyen érzelemvilággal lehet megélni mélységeket és magasságokat. Akinek mindegy, hogy ma ezzel van holnap meg azzal, az szerinted tud valóban örülni bárminek az életben? Te meg nagyon el tudsz keseredni ha bánat ér, de tudsz igazán boldog is lenni. Te már rég egy kiegyensúlyozott, boldog életet fogsz élni valakivel aki megbecsül, mikor az ilyenek még ugyanúgy pörögnek a mókuskerékben, míg kiégett, célok nélküli emberekké nem válnak. Kitartás! :)
2012. jan. 25. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!