Aki könnyen túllép egy szakításon, annak mi a titka?
3 éve jöttem össze az első pasimmal. naivnak azt gondoltam, tarthat örökké egy szerelem. de 3 hónap múlva kidobott sms-ben nem vagy szerethető-szöveggel és 3 nap múlva már más csajjal járt. nem hagyott túllépni, maradjunk haverok címszóval folyton keresett én meg gyenge voltam elhajtani.
aztán nyáron, miután már vagy fél éve nem beszéltünk, összejöttem egy sráccal akiben végre nem őt láttam és kezdett kialakulni is valami.
csak aztán róla is kiderült hogy a szex kellene csak, mert sose figyelt arra amit mondok és mikor elegem lett és 1 hónap után szakítottam, már a barátnőmet hajtotta, akinek ráadásul van barátja.
aztán újra keresett az exem hogy feltépje a sebeket. bunkó stílusban kiosztottam, egy hétig nem írt, de azóta újra.
a 3 év alatt sorban megismert pasik mind eljátszották ezt a barát vagyok-játékot és aztán a többet érzek barátságnál, járjunk-dumát és sorban kiderült, csak a szex kellene.
összetörték a h.lye kis álmaimat arról hogy boldog lehetek valaki mellett életem végéig. felnőttem
viszont, nem akarok önsajnálatban rinyálva meghalni. sokat bulizok, megyek mindenfelé a baráti társaságommal és megismerek új embereket de vhogy nem tudok túllenni a csalódáson és nem tudom lerombolni a magam köré épített falat.
a dokim adott egy doboz nyugtatót, érdeklődtem pszichológus iránt, de olyan drágák hogy én azt nem tudom megfizetni.
Mit tud az, aki könnyedén elhagyja a pasiját (érzelmileg is) és a következő héten már mással van, mindig boldog? irigylem őket és szeretnék én is ilyen lenni
21/L
igen, biztos vmi baj van velem de nem tudom hogy mi.
nem is kezdeményezek pasiknál és átlagban félek.
biztos ezért jönnek először a "barátság"-szöveggel.
de nekem akkor sem kell csak szex! nem vagyok állat, nekem inkább érzelmekre lenne szükségem
vagy nemtom
csak ennyi lenne a titok? ne szeressem, csak a pénzét, a külsejét, a kocsiját?
próbáltam szakítás után belemenni ilyenbe hogy járni valakivel akit full nem ismerek, már 2. randi után.
de én nem tudtam úgy, hogy nem szerettem az illetőt, ezeknek gyorsan vége lett. még a csókjaikat is nehezen viseltem, nem ám hogy másra került volna sor.
ezt is lehet tanulni, hogy valaki csak a pénzt szeresse meg azt a tényt hogy "járok valakivel, menő vagyok" - és a pózokat, hogyan mutass jól a képeken?
mert ha igen, szeretném megtanulni. legalább valami utánzata legyen a boldogságnak az életemben
ugyanez...hogy olyan könnyen túl léptek rajtam. amikor úgy látták, nem biztos a dolog, még pár másik csajnak is mondtak szépeket. akkor annyira mégse érezhettek hűde sokat.
meg volt hogy hallottam a beszélgetéseiket véletlenül hogy fogadtak hogy a pasi mennyi idő alatt visz ágyba...csak ezt bukta, mert rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!