Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt akit elhagyott a párja...

Volt akit elhagyott a párja de később visszament? Miért ment el és mennyi idő után ment vissza?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos igen.3szor.

1.:Bekavart az ex (kb. 2 hét szünet, több hónap mire megbocsájtottam)

2.:Kitalálta, hogy ő kimegy Németországba, és hogy ő nem fogja azt kibírni, hogy csak keveset láthat...Szar duma, pláne, hogy elvitt előtte fagyizni, és fagyizás közben találta ki, hogy szakítsunk ezért...még csak dönteni sem hagyott hogy én mit akarok. (kb. 2hét szünet, persze hogy nem ment Németbe és visszakunyerálta magát)

3.:Sokat vitáztunk, és választás elé állítottam, hogy vagy kezdjük tiszta lappal, vagy hagyjuk egymást...ez a bolond azt hitte, hogy szakítani akarok, és hogy ne gázoljak bele a férfiúi önérzetébe azt mondta inkább, hogy hagyjuk egymást!!! Totál érvágás volt karácsony előtt 3 nappal...már az ajándékok is megvoltak, képzelheted...(a szilvesztert már együtt töltöttük, de csak jan.7én mert írni anyámnak egy e-mailt, hogy szeretne kibékülni velem)

Azóta egyszer volt egy nagyobb vita, ott csak pár nap szünetet tartottunk, de egyikünk sem akart szakítani.

Most leszünk 1 évesek.

22/L

2009. máj. 28. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is az ex...Nem jöttek össze, de meghülyítette a páromat. Kb. másfél éve voltunk együtt. Aztán egy hónap kihagyás után, mikor már reménytelennek gondoltam, és összejöttem mással vigasztalódni,akkor visszajött. Azt mondta, belegondolt, és élete legnagyobb hibája lenne engem elhagynia. Azóta csodálatos a kapcsolatunk, felesége vagyok 4 éve, és van egy gyönyörű, 7 hónapos babánk. Mindenkinek ilyen kapcsolatot kívánok, mint a miénk.
2009. máj. 28. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim volt az ok, engem se szeretnek igazán, sokat bántottak, hogy szeretnék azokat, akik nekem (családon kívül) fontosak? Ha függetlenedni tudok tőlük, több esély lesz. Még nem jött vissza, de ő az igazi, és haza várom.
2009. máj. 28. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már h elment a párom és később visszajött volna,de már nem akartam újrakezdeni,mert már soha nem tudnék bízni benne és hinni neki.Örökre bennem maradna a tüske és ez hosszú távon nem vezetne jóra.Persze utána jött volna vissza mikor rájött h jobb voltam mint az új.De én nem érzem magam eldobható és újrahasznosítható játéknak,inkább nem kezdtem újra.
2009. máj. 28. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
9 év után, amikor kiborítottam a bilit, mert rájöttem, hogy megcsalt, felkapta a vizet, és elrohant. Majdnem egy hónapig könyörgött, hogy próbáljuk meg mégegyszer. Visszajött, de lassan egy hónapja, hogy ismét kidobtam, ezúttal már nincs visszaút.
2009. máj. 28. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ket ex-em is akart vissza. Mind a ketto szemet modon dobott az egyik meg jo bunko is volt, az egyik a bunko emailben kozolte h vege, a masik meg sms-ben. mind a ketto vissza akarta konyorogni magat de en nem hagytam. kuldtek bocsi emailt meg sms-t de nincs bocsanat es arra sem erdemesitettem h valaszoljak.

Mar sosem tudtam volna megbizni bennuk, a varazs az elmult es nem akartam volna ugy leelni az eletem h amikro ugy tetszik akkor szakitunk. nem egy targy vagyok hanem egy eloleny akinek vannak erzesei.

es nagyon jol tettem. Ma egy boldog parkapcsolatban elek olyan vkivel aki tisztel aki becsul aki imad. es varjuk a kicsi babankat. Mindenkinek kivanok ilyen boldogsagot mert mindenki megerdemli!!

2009. máj. 29. 03:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem több mint 4 év után hagyott el a párom. Külön voltunk 1 évet, ami alatt egyszer sem találkoztunk, nem beszéltünk. Aztán újra találkoztunk. Valójában nem tudja miért csinálta, pár nap után megbánta, csak akkor nem mert már visszakozni. Azóta összeházasodtunk és most várjuk az első babánkat! :)
2009. máj. 29. 06:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja éltünk együtt, mikor véletlenül megláttam az exével, mire hazajött az előszobában várta az összes cucca kidobálva, délután elment, este már visszajött. Pár óra autózás után rájött, hogy mit veszíthet. Azóta (6 éve) vagyunk együtt, minden nagyon szuper, van egy 8 hónapos pici lányunk is
2009. máj. 29. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!