Volt akit elhagyott a párja de később visszament? Miért ment el és mennyi idő után ment vissza?
Sajnos igen.3szor.
1.:Bekavart az ex (kb. 2 hét szünet, több hónap mire megbocsájtottam)
2.:Kitalálta, hogy ő kimegy Németországba, és hogy ő nem fogja azt kibírni, hogy csak keveset láthat...Szar duma, pláne, hogy elvitt előtte fagyizni, és fagyizás közben találta ki, hogy szakítsunk ezért...még csak dönteni sem hagyott hogy én mit akarok. (kb. 2hét szünet, persze hogy nem ment Németbe és visszakunyerálta magát)
3.:Sokat vitáztunk, és választás elé állítottam, hogy vagy kezdjük tiszta lappal, vagy hagyjuk egymást...ez a bolond azt hitte, hogy szakítani akarok, és hogy ne gázoljak bele a férfiúi önérzetébe azt mondta inkább, hogy hagyjuk egymást!!! Totál érvágás volt karácsony előtt 3 nappal...már az ajándékok is megvoltak, képzelheted...(a szilvesztert már együtt töltöttük, de csak jan.7én mert írni anyámnak egy e-mailt, hogy szeretne kibékülni velem)
Azóta egyszer volt egy nagyobb vita, ott csak pár nap szünetet tartottunk, de egyikünk sem akart szakítani.
Most leszünk 1 évesek.
22/L
Nekem ket ex-em is akart vissza. Mind a ketto szemet modon dobott az egyik meg jo bunko is volt, az egyik a bunko emailben kozolte h vege, a masik meg sms-ben. mind a ketto vissza akarta konyorogni magat de en nem hagytam. kuldtek bocsi emailt meg sms-t de nincs bocsanat es arra sem erdemesitettem h valaszoljak.
Mar sosem tudtam volna megbizni bennuk, a varazs az elmult es nem akartam volna ugy leelni az eletem h amikro ugy tetszik akkor szakitunk. nem egy targy vagyok hanem egy eloleny akinek vannak erzesei.
es nagyon jol tettem. Ma egy boldog parkapcsolatban elek olyan vkivel aki tisztel aki becsul aki imad. es varjuk a kicsi babankat. Mindenkinek kivanok ilyen boldogsagot mert mindenki megerdemli!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!