Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akit elhagyott a párja...

Van akit elhagyott a párja valami nagyon hülye indokkal? És visszament? Mennyi idő után? Mi volt az ok amiért elment?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár hülye oka lett volna, de sajnos komoly ok volt, a családom, és nem tudtunk szabadulni, azt hitte, mindkettőnknek könnyebb lesz, de akárhogy is nagyon távol kerültünk, nem tudott ő se elszakadni végleg, még nem tért vissza, de érzem, hogy még nincs itt a vége kettőnknek.
2009. máj. 12. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem az exem azért hagyott el, mert "túl sokat dolgozott", ezért nem volt ideje rám... A valódi ok egy harmadik személy volt. Amikor vége lett a kapcsolatnak ezzel a másik leányzóval, vissza akart jönni hozzám (2 külön töltött hónap után), és nem értette, hogy miért küldöm el. Nagyon örülök, hogy megszabadultam tőle és sajnálom azt a nőt, akivel most együtt van.
2009. máj. 13. 09:34
 3/4 anonim válasza:
Engem egész egyszerűen azért hagyott el, mert amikor felvételiztem, sokat tanultam rá és nem volt rá időm. Meg mert egyszer nem tudtam megvígasztalni. Aztán fél év után rámírt, hogy nem akarom-e. Én egész egyszerűen közöltem vele, hogy pá aranyom, van nálad jobb pasi.
2010. jan. 19. 16:24
 4/4 anonim válasza:

(az előző vagyok)

Jha és 2 nap után rámírt egy ismerősöm és nagyboldogan közölte, hogy képzeljem, összejött Norbival. na ott küldtem el a pokolba.

2010. jan. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!