Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hangulatember a menyem! Már...

Hangulatember a menyem! Már lassan féléves a kisunoka, naponta mi visszük a kaját, vigyázunk a babára, mégis amikor "nyűgös"mindenkit utál, csak a hibát látja mindenkiben. Én meg nagyon lelkis vagyok, hogy kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 08:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
27%
érdekes,amióta azt kérdezzük, hogy a kedves fiacska mit szól mindehhez, azóta nincs reakció......
2012. jan. 24. 14:14
 22/36 anonim ***** válasza:
27%
Igen, ez nekem is feltűnt.
2012. jan. 24. 14:15
 23/36 anonim ***** válasza:
72%

Emlékeztek, volt egy olyan kérdés még karácsony előtt, egy fiatal csaj kérdezte,hogy mit csináljon, mert az anyja vissza akarja küldeni őt éjszakára az otthonba. És akkor mindenki lehurrogta az anyát hogy milyen rossz meg minden. Aztán a nevelőapuka is megjelent aki elmesélte hogy a csaj lopott, meg hazudott és van hogy napokra eltűnik az otthonból és a szülei házából is.

Itt is kíváncsi lennék az anya véleményére, biztos sok már neki is egy kicsit a kedves mama sürgés-forgásából. Egy darabig jó-jó, de fél év után már inkább az anya-baba kapcsolatnak kéne kialakulnia, ami nagyon fontos lenne egy ekkora picurnak is.

2012. jan. 24. 14:51
 24/36 anonim ***** válasza:
28%

Nekem meg az tűnt fel, hogy valami anyós mászkál az oldalon, mert minden válasz le van pontozva és ugye többnynire az van a válaszokban, hogy nem kéne annyit unokázni :)

Kedves ismeretlen anyós! Megbosszulhatjátok magatokat anyósom nevében, mert őt nem fogom az első időkben a gyerekem környékére engedni!

2012. jan. 24. 15:04
 25/36 anonim ***** válasza:
20%
Kezdem úgy érezni, hogy ez vagy kamukérdés, vagy nem is egy anyós tette fel.
2012. jan. 24. 15:08
 26/36 A kérdező kommentje:

Sajnos,aki azt hiszi, hogy ez mind csak KAMU,az nagyot téved.Engem úgyan nem érdekel,hogy mit,hogyan és mikor csinálnak. A fiam is elmondta már a menyemnek, hogy ez mind az Ő dolga nem a szülőké. Kérdezte tőle,hogy mi lenne, ha ők nem laknának ebben a városban és nem , tudnának segíteni?

Erre Ő azt mondta, hogy akkor nem vállalt volna gyereket. a minap azért kellett elmennem hozzájuk,mert azt vágta a fiam fejéhez, hogy ő neki senki, soha,semmit nem segít! Mindent neki kell csinálni. A 6 hetes gyerekágyat is kifeküdte,mert azt mondta,ha valami baja lesz,akkor azért van,mert nem pihente ki.Bármennyire imádja a gyermekét, mégis mikor ideges azt mondja, ha tudta volna mivel jár a gyereknevelés, akkor nem vállalta volna!!!Hát ennyit a hallgatásról. Ugy gondolom ezzel ki van elégítve a kíváncsiskodók és az anyósszidók kérdése. Ha nem csak nyugodtan irjatok választ. Egyébként mindenkiből előbb-utóbb lesz anyós, kíváncsi lennék akkor mennyire tetszene az ilyen vélemény,amit egyesek írnak az anyósukról!!!!

2012. jan. 24. 15:49
 27/36 anonim ***** válasza:
78%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
2012. jan. 24. 15:52
 28/36 anonim ***** válasza:
33%
Ezek szerint a fiadnak annyi esze sem volt,hogy megválogassa kit vesz el...Gartulálok.
2012. jan. 24. 16:04
 29/36 A kérdező kommentje:
Előtte kedves, aranyos volt.Amikor megtudta,hogy babát várnak, úgy kinyílott,mint a rózsa.Akkor ne csak örömünk legyen,hanem dolgunk is!
2012. jan. 24. 16:06
 30/36 anonim ***** válasza:
96%
Mást nem tudok mondani,minthogy ez baromira nem a te dolgod. Hagy őket egyedül, ők egy család, nekik kell megoldani a dolgot
2012. jan. 24. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!