Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon rosszat...

Mit tegyek? Nagyon rosszat tettem'

Figyelt kérdés
Parommal 6 éve vagyunk egyutt. 7 hónapos terhes, mar jo ideje nem voltunk úgy együtt. Mindig hű voltam hozzá, egészen két hónappal ezelőttig. Nagyon nagy hülyeséget csináltam, félreléptem. Egyszeri alkalom volt, nem is találkoztam azóta a lánnyal. Nem is ismerem igazán, semmit nem jelent nekem. Tegnap megkeresett, azt állítja terhes, méghozzá tőlem. Amikor egyutt voltunk, azt mondta, gyogyszert szed, de én mégis kiszálltam időben. Igaz lehet, vagy mit akar, én nem tudom. Hogy mondjam el a páromnak, ha mégis igaz?
2009. máj. 28. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Akárkitől tudja meg a feleséged,eljátszottad a bizalmát,és ha meg is bocsát,a tüske ott marad benne.

A 18.20 pedig ilyen felfogással ne csodálkozzon,ha tönkre megy majd a házassága.Amikor gyereket vállaltál,tudtad,hogy sokat kell vele törődni.De ez nem jelentheti azt,hogy amíg fel nem nő,a férjeddel nem kell törődnöd. Mellesleg nyilván Ő is felébred,ha sír a pici,és neki másnap még dolgoznia is kell a munkahelyén.Én is felneveltem 3 gyereket,én is felkeltem éjszaka stb.sőt még munkába is jártam.De megbeszéltük a párommal,hogy miben tud segíteni,és este mindig szakítottunk időt arra,hogy elbeszélgessünk.Soha nem érezte azt,hogy nekem csak a gyerek fontos,Ő viszont nem.A gyereknek sem jó,ha körülötte forog a világ,és nem is kell minden lélegzetvételét folyton lesni.Ha valóban szereted a párod,akkor vele is törődsz.

2009. máj. 28. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
18:06-s vagyok, és a 180:20-s-nak üzenem. Van férjem, gyerekem is. Tudom mit jelent a gyerek mellett a 24 órásnak titulált szolgálat, és megjegyezném zárójelben, hogy messze nem 24 órás szolgálat az azért. Pont az ilyeneknek szokott félredugni a férje, aztán meg nyavajog, mert minden fontosabb volt neki, mint a férje. Nekem a gyerek sose ment a házasságom rovására....és fordítva sem .
2009. máj. 28. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem tudja, hogy gyereketek lesz és azért akar rajtad bosszút állni, mert látja, hogy csak így lehet esélye ara, hogy valamit kizsaroljon belőled. Én nem mondanám el, mert egyrészt írtad, hogy nagyon megbántad,és azzal már nem segítesz senkin, ha kitálalsz. Inkább ezentúl légy észrevehetően előzékeny és segítőkész a feleségeddel szemben, hogy lássa - ha mégis eljárna a szája az alkalmi "barátnődnek" - hogy igyekezel és megváltoztál. És szeresd őt úgy ahogy megérdemli, hiszen bizalmat adott neked, amikor egy gyermeket vállalt tőled.

Remélem nagyon erősen megfogadod, hogy többet nem teszel ilyet azzal a nővel, aki az életét rád áldozza.

Nagyon sok boldogságot a babához! Remélem minden jól fog alakulni. És kezd új életet!

2009. máj. 29. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
20:39: mondd már meg légyszíves, hogy hol írtam, hogy én nem foglalkozom a párommal. Attól, hogy van gyerek, ugyanúgy foglalkozom vele, de ettől nem értek egyet abban, hogy mindig a nő a hibás, ha a férj megcsalja. Valamit nagyon félreértettél...
2009. máj. 29. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Tipikus férfi........:-S
2009. máj. 31. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy férfi sem tehet róla, hogy vannak szükségletei.
2009. máj. 31. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Szükségletei? Akkor ne csináljon gyereket, meg ne menjen bele komoly kapcsiba, ha mondjuk nem bír ki két hónapot szex nélkül, mert a párja épp terhes! (Hol éltek ti?Ez épp az elöttem szólónak megy)
2009. máj. 31. 16:15
 18/19 anonim válasza:

szia!szerintem ne mond el a párodnak,ha már tiéd volt az öröm,legyen tiéd a gyötrelem is.ne úgy könnyíts a lelkiismereteden,hogy várod,a megbocsájtást és dolgozza fel ő,hogy megcsaltad.Légy FÉRFI!Old meg a problémát!

derítsd ki azt a gyerek témát,remélhetőleg kamu és ha tényleg nem terhes,akkor ne meséld el a feleségednek!!

amit nem tud ,az nem fáj!te meg csak küzdj a lelkiismeretfurdalással,ennyit megérdemelsz

2009. jún. 3. 09:42
 19/19 anonim válasza:
Mi lett a vége?
2016. márc. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!