Mit tegyek? Nagyon rosszat tettem'
Puff neki...
Egy vadidegen csajjal gumi nélkül? Gratulálok.
Inkább köss csomót a micsodádra, bár úgy sejtem, hogy a párod ezt úgyis meg fogja tenni.
Előszőr is: ez csak az én véleményem, de sztem, így kellene kezdeni: apasági teszttel bizonyítsa be hogy tényleg tőled lett-e terhes. Ha egyből vissza utasítja ezt, akkor vki mástól lett terhes, csak megpróbál egy vkit találni, aki segít neki.
Hogy ha meg igaz, nah akkor ebben várjál következő kommentelőre, ő hátha többet tud mondani.
Nem vagy egyszerű helyzetben. A többiek már leírták, hogy ez tényleg durva volt, de ezzel nem született megoldás. A párod előtt ezt nem érdemes eltitkolni, ugyanis még akkor is kiderülhet ez utólag, ha a másik nő nem terhes. A helyedben elmondanám több okból is. Így fair vele szemben és neked sem kell egy életen keresztül attól tartanod, hogy valamikor rájön, mert az mégiscsak jobban fáj, ha valaki nem őszinte és mondjuk 10 év házasság után derül ki. A lánytól meg kérni kell DNS tesztet, ha tényleg születik baba. Az is lehet, hogy be akar palizni, mert mástól terhes, aki nem akarja vállalni a felelősséget és keres mást, de az is lehet, hogy tőled terhes. Ha meg nem terhes, úgyis kiderül nemsokára. Menj el vele nőgyógyászhoz, hogy ne tudjon átverni. Ott kiderül feketén-fehéren, hogy igazat mond-e. Szerintem te nagyon nem értél meg még az apaságra. Jobb, ha ezt a párod is tudja, mert csak a saját gyerekednek ártasz, ha nem viselkedsz felelősségteljesen.
18:06: azért te nagyon durva vagy hallod. Mindig a nő a hibás. Persze, a gyerekeket meg nevelje fel a nagymama, mi? Kíváncsi vagyok, hogy neked mihez lenne kedved. A gyereknevelés kicsiknél 24 órás készenlétet igényel. Majd akkor beszélj, ha neked is éjszakánként 2-3 óránként fel kell kelned és akkor meglátjuk, hogy mihez lesz kedved vagy mire lesz időd. Ilyen felfogással meg ne nősülj, ha férfi vagy.
Ha a nő kamuzik, akkor fennáll az esélye hogy a pároddal is beszél, vagyis lebuktat, mert ugye téged akar és ezért találta ki a gyerek dolgot is.
Ha meg nem kamuzik és tényleg tőled terhes, akkor szintén előbb-utóbb megtudja párod.
Így szerintem neked kell elmondani neki az igazságot.
Bár én várnék amig megszületik a babátok, mert ez a hir könnyen koraszüléshez vagy más bajhoz vezethet. És akkor te leszel ám a hibás. Úgyhogy addig kínlódj szépen magadban, megérdemled.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!