Gáz, ha 26 évesen még sosem beszéltem a szüleimmel/-nek arról, hogy meleg vagyok?
19:29-esnek
Köszi :) régebben, mikor téma volt néha (1-1 cikk vagy tv-műsor kapcsán), eléggé úgy beszéltek, hogy akkor azt gondoltam, sose mondom meg. Az alap felfogásuk ilyen. Anyám szerint ez választható. Most ezek után... még a fejemhez vágja, hogy én akarok ez lenni.
Amúgy nem keresek barátot, mert bár fizikailag nem vagyunk együtt, de van, akit szeretek jó ideje már, és lehet, ez így nem egészséges, de egyelőre még jó így. Persze hiányzik, hogyne hiányozna, de mindkettőnk körülményei olyanok, hogy most még nem lehet. Meg még a magam életét is fel kell építenem, szinte sehol nem vagyok.
Régen csakis a női melegeket hívták melegnek.
Jól meg kell gondolni, hogy elmondod-e szüleidnek, mert ha már nem fiatalok, akkor elég nehezen dolgozhatják fel a témát, főleg édesanyád. Hiszen ez elég nagy trauma lehet nekik, úgy érezhetik, hogy esetleg ők hibásak, egy élet dől előttük romba, semmit sem ért a nevelésük, így érezhetik. Tragédia is lehet belőle. De ha ügyesek, akkor szépen fel tudják dolgozni. De nem mindenki ügyes, esetleg valaki érzékenyebb, és másként gondolkodik. Úgyhogy nem olyan egyértelmű, hogy el kell mondani, persze te úgy érezheted, hogy belebolondulsz önmagad titkába, és a súlyos terhet meg kellene osztani. Úgyhogy nem lehet jól dönteni. Az is rossz, ha nem mondod el, a is, ha elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!