Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha 26 évesen még sosem...

Gáz, ha 26 évesen még sosem beszéltem a szüleimmel/-nek arról, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Elég régimódiak ebben a témában. Egyébként még velük élek. Szerintetek?
2012. jan. 23. 20:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem érdemes felvállalnod a szüleid előtt a másságodat minél előbb,valószínű először időre lesz szükségük,hogy feldolgozzák,de ha szeretnek,akkor abból a szempontból is átgondolják,hogy milyen nehéz lehetett neked együttélned ezzel,hogy nem mertem nekik megmondani,neked is fel kellett dolgoznod ,saját magadat is meg kellett értened.

Felvilágosult,jól értesült szülők tudják,hogy ez nem olyan dolog amit te befolyásolni tudsz,ez veleszületett,genetikailag meghatározott dolog.

Lehet,hogy már rég sejtik a másságodat...általában a meleg fiúk simulékonyabbak,lágyabb lelkületüek a többi fiúnál.

2012. jan. 23. 23:31
 12/26 tetris ***** válasza:
66%
Amíg nem muszáj, amíg feltétlenül nem szükséges, addig nem kéne felzaklatni őket.Amiről nem tudnak, az nem fáj. Mert már ne is haragudj, de attól tartok, hogy nem lesznek boldogok a vallomásodtól, bármilyen modern világban is élünk. Ki lesznek akadva, ha tényleg régimódiak. De ha szeretnek, akkor egy idő után megnyugszanak majd a kedélyek, és elfogadják a helyztet. Azért azt tanácsolom neked, hogy ne nagyon hirdesd. Nem kell ezt a környezetedben tudni senkinek. Nem mintha ez szégyen lenne, de hát nem is egy dicsőség.
2012. jan. 24. 01:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha régimódiak, akkor titkold, ameddig csak tudod. Legalább addig, amíg tőlük függsz.
2012. jan. 24. 10:28
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Az én legjobb barátom is meleg. 21 éves, de soha nem beszélt róla a szüleivel. Külsőre amúgy senki nem veszi észre, hogy az, de aki egy ismeri nem igaz, hogy nem látja a jeleket. Apja nagyon vaskalapos, neki soha nem mondaná el, amúgy se nagyon beszélnek így megértem ha ő nem veszi észre. De az anyukájának sejtenie kell valamit.

Kérdező nem hinném, hogy soha nem merült fel a szüleidben a gondolat. Csak a legtöbben elhessegetik, nem is akarnak tudni róla.

Szerintem sincs semmi közük hozzá hiába a szüleid. Ezen ne rágódj. Megértem a barátomat, hogy soha nem akarja elmondani. Én se tenném, ez a te magánügyed, nem kell mindenkinek tudni róla.

2012. jan. 24. 10:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
egy kicsit is*
2012. jan. 24. 10:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is meleg vagyok. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom édesanyámmal, így ez nem okozott gondot. Elmondtam neki amikor 17 éves voltam. És amióta neki elmondtam, már bárkinek eltudom. Azóta tudom vállalni igazán.

Viszont, a párom addig titkolta, amíg csak lehetett. Kértem, hogy mondja el, mert előbb utóbb kiderül. És ki is derült. Az anyukája kiakadt, ő is nagyon maradi. Nem volt balhé, vagy ilyesmi, de úgy csinál, mintha nem is tudna róla. Kedves, nagyon szeretjük őt, de egyszerűen nem vesz róla tudomást. Engem a legjobb barátjaként kezel.

Én azt mondom, mondd el, mert akár régimódiak, akár nem, joguk van tudni, és hidd el, az is hazugság, ha valamit eltitkolsz, amiről tudniuk kellene. És jobb ha Te mondod el, mert egyszer úgyis megtudják.

Sok sikert!

2012. jan. 24. 12:25
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! A vélemények eléggé megoszlanak. Majd meglátom, mit tegyek. És kösz a bíztatást is.
2012. jan. 24. 17:37
 18/26 Homo Phil válasza:
100%
Biztos vagy abban, hogy nem tudják/sejtik, hogy meleg vagy? Lehet, hogy tisztában vannak vele, de nem szeretnének szembesülni a kérdéssel. Azt gondolom, hogy a szülők, ha a 26 éves fiúknak soha nincs barátnője pontosan tudják miről lehet szó... Ha nem kérdezik meg, hogy kisfiam: -miért nincs barátnőd? Akkor tudják, csak nem akarják visszavonhatatlanul és biztosan tudni. Ebben az esetben ne mond el nekik, mert Ők nem akarják tudni.
2012. jan. 28. 21:57
 19/26 A kérdező kommentje:

Homo Phil köszönöm a választ.

Nem mondtam, hogy biztosan nem tudják, csak sosem beszélgettünk erről, és nagy ritkán, de előkerül a barátnő kérdés, ebből pedig arra következtetek, hogy még talán reménykednek. De amúgy hagynak vele.

2012. jan. 28. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"És nem csak a pasik lehetnek melegek. Ismerek leszbikus lányt."

itt ezt a megnevezésre értette az egyik válaszoló..mert ugye melegek igenis csak a pasik lehetnek...ha a nők vonzódnak a saját nemükhöz akk azt leszbikusnak nevezzük.nem okoskodni akartam xDD

am kérdező nem gondood rosszul ezzel tényleg nem hazudsz a szüleidnek...amúgy szerintem mond el nekik...biztos jól fog nekik esni h megbízol bennül..de azért mérd föl h mennyire konzervatívak..pl képesek lennének ki dobni?

am most van barátod vagy volt már?sztem ismerkedj..sokat segít ilyen helyzetben egy barát..meghát nah az alapból jó ha van akit szeretsz és aki szeret téged..:)

2012. jan. 29. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!