Már kezd elegem lenni a párom anyjából. Mit tehetnék?
A párod hány éves? Amúgy anyuci pici fia. Mi az, hogy akkor lesz gyereketek, ha anyuci megengedi???
Hagyd ott, mert sosem fog változni.
Nem sértésből írom,de tényleg lökött vagy,hogy még mindig nem tettél pontot a végére.
A párod csak kifogásokat keres ami egy kicsit röhejes is.
Én már rég megtettem volna a következőt.
Kinéztem volna egy albérletet amit még akkor is tudnám fizetni,ha egyedül kell ott élnem.Majd odaállnák a srác elé,hogy pakoljon költözünk.Anyuka meg nyugodjon meg,hétvégenként meglátogatjuk..ennyi.Ha a srác nem akar költözni,akkor nincs miért együtt élni vele tovább.Akkor felesleges volt az elmúlt 3 év,és a többi is ami jönne..
felhoztad már, hogy vagy ketten mentek, vagy mész egyedül, de te mész?
arra vagyok kiv., hogy mi a reakciója arra, hogy elhagyod, és öregedhet meg anyucival.
Igen, jól látod a helyzetet, tényleg hülye vagy, hogy még ezzel a pasival laksz. Közöld vele, válasszon, vagy különköltöztök A MAMA NÉLKÜL!!!!! vagy viszlát. Kár kitartani mellette mert nem fog változni. Amíg él az anyja Te csak második leszel.
35/F
Azt hiszem,hogy hasionló helyzetben vagyunk.
Én is a pároméknál lakom,és annyira rossz,alig várom,hogy külön tudjunk menni.
És sajnos anyós nekünk is beleszól,hogy mikor mehetek el gyesre.
Ő védőnő,és egyáltalán nem látom azt rajta,hogy örülne neki,ha teherbe esnék,.Azt mondja mindig,hogy az ő házába nem,majd ha külön megyünk nem érdekli,hogy mit csinálunk,de amíg ott élünk addig szó sem lehet róla.
Nem is szülénék az ő házába mostmár ha fejre állna sem.Utálom,gyűlölöm őt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!