Ki tud valami optimista gondolatot írni?
Annyi szomorú kérdéssel találkozom itt a gyakorin.. Nem vitatom, hogy egyeseknek nagyon nehéz sors jutott.. De úgy látom, hogy még a kicsit szerencsésebbek is pesszimistán fogják fel a dolgokat. Ez természetes, mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb. Viszont Magyarország nem éppen az optimizmusáról híres.
Tehát ki tud most valami pozitív, optimista gondolatot írni, bármivel kapcsolatban?:D (Kérlek titeket, tényleg csak jó dolgokat írjatok le, ha nem olyan kedvedben vagy, akkor inkább írj máshova, vagy még jobb ha elolvasod a többi pozitív hozzászólást és felvidulsz!:D) Hajrá!:)
Egy teljes hete nem dohányzok. Épp ma egy teljes hete. És nem kesergek miatta, mint a régebbi próbálkozásaimkor; örülök neki, hogy visszatért az életerőm és az energiám.
Az összes vizsgám sikerült elsőre, ráadásul 12 tárgyból 7 megajánlott jegyem volt. Kell ennél több? :)
Tetszik e a kérdés! Már-már csalódtam az emberek többségében, hisz mindenki olyan közönyös, rohan jobbra-balra. Bizony én is voltam depressziós, s a mai napig küszködök vele, valamikor egy-két napra rám jön a hülyeség. Pedig milyen nagy kincs manapság, hogy az ember mellett ott van egy szerető társ. Hogy mégsincs egyedül az ember ebben a világban. Tegnap még hazamentünk anyumékhoz, és nagyon jól esett, ahogy örült nekem anyukám, s a két kis tesómat alig bírtam lefejteni magamról :) Manapság nagyon sok mindenkit jellemez a depresszív hangulat. Pedig tényleg meg kell becsülni, amink van. S bízom benne, hogy vannak még ilyen emberek, mint amilyen Te vagy, kedves kérdező s a kommentelőkön kívül :)
Amúgy igazad van, hogy mindenben meg kell találni a jót, csak valamikor kilátástalan, nem lehet látni úgymond afényt az alagút végén, csak a sötéstéget. De nem szabad feladni, a kemény munka, és a jó hozzáállás meghozza gyümölcsét :)
Optimista megjegyzés:"Nézd legott komédiának,s mulattatni fog"Shakespeare
Vagy:
"Ma van annak a tegnapnak a holnapja,amitől úgy féltél"(vagy valami ilyesmi((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!