Ki tud valami optimista gondolatot írni?
Annyi szomorú kérdéssel találkozom itt a gyakorin.. Nem vitatom, hogy egyeseknek nagyon nehéz sors jutott.. De úgy látom, hogy még a kicsit szerencsésebbek is pesszimistán fogják fel a dolgokat. Ez természetes, mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb. Viszont Magyarország nem éppen az optimizmusáról híres.
Tehát ki tud most valami pozitív, optimista gondolatot írni, bármivel kapcsolatban?:D (Kérlek titeket, tényleg csak jó dolgokat írjatok le, ha nem olyan kedvedben vagy, akkor inkább írj máshova, vagy még jobb ha elolvasod a többi pozitív hozzászólást és felvidulsz!:D) Hajrá!:)
Két hét szenvedés, hiszti, éjszakai ébrenlét után kibújt a kislányom bedagadt négy foga.
Ilyen jól régen esett az alvás.
Most egyenlőre pihi van, de hátra van még 8.
én annak örülök mindig h hiába iszok minden nap nemb el az életem annyira mint itt annyian.
22/f
boldog vagyok:) régóta először. csodálatos családom, barátaim, és szerelmem van, akik szeretnek, és mellettem állnak, ha kell, támogatnak, ha szükségem van rá. van egy szép ház, ahova hazajöhetek, egészséges vagyok, és a szeretteim boldogok. megvan mindenem, ami kell, jól tanulok, mert szeretek keményen dolgozni.
és erre rájönni több hónapnyi depresszióközeli állapot után... a sok kis piti dolog, ami felhúzott, és megkeserítette a gyönyörű életemet... annyira bánom, de ma már nem foglalkozom a hülye emberekkel, akiknek nincs jobb dolguk, mint hogy más emberek örömét elrontsák. többet nem hagyom:) hiszen hol vannak ők, olyan emberekhez képest, mint amilyen te vagy, kedves kérdező, akik a mások, ismeretlenek boldogságától is boldogok lesznek. amíg akár egy ember is van ilyen, mint te, addig még hiszek abban, hogy ez a világ jó hely, csak a megfelelő embereket kell megtalálnunk ahhoz, hogy felfedezzük. :)
42: Örülök neki, mert én is tudom, hogy milyen érzés az alváshiány.. :D Bár nem ismerem az életed, de biztos vagyok benne, hogy néha már ha megállsz és elgondolkozol, hogy milyen szép kislányod van, az is örömmel tölthet el! :)
43: Örülök, hogy egyenesebe jött az életed mindkét téren!!:)
44: Én is imádom, amikor csak ilyen 'kis' dolgoknak tudunk örülni, mert süt a nap és szép az idő, engem teljesen el tud ragadni ez a hangulat. És én is szoktam előre örülni az ilyen eseményeknek, remélem nagyon jól éreztétek magatokat!:)
45: Te is tudod, hogy ezt a mondást ironikusan mondják! Mindennek meg lehet látni a pozitív oldalát és érdemes is, mert a negatív gondolkodás beszűkíti a tudatot, de ha optimistán gondolkodsz, előbb jut eszedbe a megoldás mindenre! Remélem javulni fog a helyzeted! :)
47: Annyira jó, mikor annak tudunk örülni, amink van! Örülök, hogy neked is sikerült, mert nekem is volt egy időszakom, mikor én is hagytam, hogy a negatív dolgok legyőzzenek.. Én mindig is nagyon örültem más boldogságának, de ezzel rengetegen vagyunk így szerintem!
48: Én is láttam már ezt a képet és nagyon igaz!!:D Pluszpont a 9gag-es linkért! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!