Ki tud valami optimista gondolatot írni?
Annyi szomorú kérdéssel találkozom itt a gyakorin.. Nem vitatom, hogy egyeseknek nagyon nehéz sors jutott.. De úgy látom, hogy még a kicsit szerencsésebbek is pesszimistán fogják fel a dolgokat. Ez természetes, mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb. Viszont Magyarország nem éppen az optimizmusáról híres.
Tehát ki tud most valami pozitív, optimista gondolatot írni, bármivel kapcsolatban?:D (Kérlek titeket, tényleg csak jó dolgokat írjatok le, ha nem olyan kedvedben vagy, akkor inkább írj máshova, vagy még jobb ha elolvasod a többi pozitív hozzászólást és felvidulsz!:D) Hajrá!:)
A történelmet is imádom, az idegen nyelveket is, bár én inkább a latint és a németet, az angollal sincs bajom, de annyira nem szeretem.
Oroszul is mindig meg akartam tanulni, meg franciául is, egyszer meg is fogok :)
Már csak 19 tételt kell kidolgoznom a 38-ból! A felén túlvagyok :) De hosszú még az éjszaka, holnap már csak ismételni akarom azt, amit hajnalig kidolgoztam.. Na megyek is vissza.
Jó a kérdésed!
Vízilabdás: igen, ez olyan, aminek tényleg mindenki örülhet Mo.-n!
Vizsgás: téged tényleg csomó minden érdekel!:D Én magát a nyelvészetet is szeretem, szoktam olvasgatni ilyen témában. Én ha lehetne a világon minden nyelven megtanulnék, úgyhogy azok is érdekelnek, amiket te írtál.:)
alkalmazott neurológia, neurodegeneratív betegségek, ezekből van még hátra 19. És pénteken vizsgázom.
Most jöttem rá sok év után, hogy képtelen vagyok hatékonyan könyvből magolni, így kényszeresen kiírom a fél könyvet, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!