Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy elmúljon...

Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, pedig szeretjük egymást, de (jöhetnek a kövek..) családja van, a felesége tud is rólam, de nem zavarja, a gyerekek miatt vannak együtt, nem szeretik egymást. Már többször megemlítettem, hogy szeretnék vele összeköltözni, de mindig nemet mondott. Ma kerek perec megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy nem bírná ki, ha ne láthatná a gyerekeit minden nap. Én ezt megértettem, de azt mondtam, hogy nem tudom így tovább csinálni, és ne találkozzunk többet. Ez tegnap este történt, a mai napot együtt töltöttük volna, dehát így nem.. Egész éjjel felváltva sírtam meg bambultam ki az ablakon, majd hajnal ötkor elkezdtem kitakarítani a házat, illetve sütöttem három tálca sütit, hogy lefoglaljam magam (legalább a szomszédok örültek neki, mert én enni nem bírok) de most megint este van és megint nem bírok aludni és nem tudok mit kezdeni magammal :( Kérlek mondjatok valami biztatót, tudom, hogy helyesen tettem, amit tettem, és hogy nem szabad összejönnünk újra, de annyira fáj most.
2012. jan. 20. 23:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nézd.Ha a férfi inkább azt választja,hogy a családdal marad(helyesen!) akkor te fejre is állhatsz!

Mit gondolsz miért nem akar veled összeköltözni??

A gyerekeit így is láthatná napi szinten nem?

Tanulj a leckéből,és máskor ne menj bele olyan kapcsolatba,ahol a férfi nős ,és családos.

Bocs, de nem tudlak sajnálni...

Lép túl rajta,és keress egy szabad pasit,akinek szülhetsz.És akkor majd ha jön egy nő,aki megpróbálja elcsábítani tőled, meg a gyerekedtől a férjedet,megismered,milyen érzés lehet...

2012. jan. 21. 07:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesen cselekedtél, büszke vagyok rád. :) Esetleg nincs más férfi, aki tetszene neked? Vagy ismerkedj!
2012. jan. 21. 09:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Írod, hogy jöhetnek a kövek, de mikor megpróbálják felnyitni a szemed, akkor eltanácsolod a válaszolót.

Ha ez a férfi annyira szeretné a gyerekeit, akkor minden percet amit veled töltött, rájuk fordított volna. Tényleg beleestél a tipikus nős pasi csapdába, de ahogy a szeretők, többsége, te sem vagy hajlandó ezt belátni.

Hogyan legyél túl a fájdalmon és a csalódottságon? Gondold végig a történetet, de most ne szívvel, hanem ésszel. Tehát ne ahhoz ragaszkodj, hogy te szereted őt, hanem gondold végig, mit lehet egy ilyen emberen szeretni. Aki kihasználja a feleségét, a két gyereket legyártja, de a férj- és apaszerep már unalmas neki, kell egy kis izgalom, ez voltál te. Hogy hat évig tartott? Mert hat évig tűrted. Gondolom a második gyereket ő "már nem is akarta". Dehogynem. Ezzel biztosította magának a mosott ruhát, ingyen cselédet, ez volt a feleség. Ja, a feleség tud rólad. És biztos, hogy tudna lépni? Ezek szerint nem. Jegyezd meg a saját érdekedben: a félrejáró nős férfiak házassága addig szokott tartani, míg az asszony ki nem vágja őket. De mindegyik a gyerekek miatt van a sárkánnyal. Állítólag. Tehát: ha leteszed a rózsaszín szemüveget, te is látni fogod, hogy a bűbájos hapsi egy gerinctelen alak. Ha innen nézed, nagyon hamar megundorodsz tőle, és így lesz könnyebb tovább lépned. Sírsz pár hetet, hónapot, de aztán jön a nyár, és tiéd a világ. Csak már úgy, hogy akár boldog is lehetsz. Fel a fejjel, itt a végén jól döntöttél!

2012. jan. 21. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
sztem a pasi nm akarja a kapcsolatot sorry
2012. jan. 21. 10:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Mit csinálj, hogy elmúljon ez az érzés? Gondolkodj. Ott volt az a nő egy 6 éves kisgyerekkel, meg egy 1 éves babával, amikor te először aláfeküdtél a férjének. Még ha tud is rólad -amit erősen kétlek, tán csak nem mentél oda bemutatkozni- akkor is kénytelen volt eltűrni a megalázottságot, a fájdalmat, mindent. Egy cseppet sem zavar téged, hogy ez undorító volt tőled?
2012. jan. 21. 11:00
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Na, a szokásos sztori. Serintem úgysem leszel képes sokáig tartani magad az elhatározásodhoz, mert nincs önbecsülésed, ha lenne, akkor bele se vágtál volna ebbe a gusztustalan kapcsolatfélébe... nyilván ez nem az első ilyen jellegű hisztid, meg nem is az utolsó. Azt mondod nem szereti már a férfi a feleségét, az lehet, de 6év után téged sem, a szerelem a lila köd már nálatok is elmúlt, innentől kezdve a pasik annál a nőnél maradnak, akinél érdemesebb... most itt egy egész hosszú hétvêge, ők családként együtt, te meg otthon ülsz és reménykedsz, hogy hátha becsönget és kapsz tőle vagy 2-3 órányi együttlétet... ez annyira szánalmas...
2012. jan. 21. 11:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy nyissátok fel a szemem, hanem hogy mondjatok valami biztatót :) Nem arra voltam kíváncsi, hogy teljesen idegen emberek szerint egy gerinctelen idióta vagyok-e. De már megoldódott a helyzet, tegnap átjött és megkérdezte, hogy hozzám költözhet-e, nevezhetitek gerinctelenségnek de én igent mondtam, úgyhogy az éjszakát már itt töltötte. :) A nagyobb gyerek még meg is könnyebbült, hogy nincs több otthoni veszekedés, a kisebbik nem így fogta fel sajnos, de remélem hosszú távon neki is jobb lesz.
2012. jan. 22. 12:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem próbáltam meg elcsábítani, ismertem a családját és a feleségét azelőtt is, mielőtt összejöttünk, a feleség ugyanúgy csalta a férjét fűvel-fával, azért voltak együtt, hogy a gyereknek (akkor még csak egy volt) megadják a normális család látszatát. Eddig nem erőszakoskodtam az összeköltözéssel, mert nekem sem volt annyira fontos, hiszen egyetemre jártam és nem volt sok időm, de most elkezdhetek szakosodni és dolgozni, és dolgozó emberként már igényem lenne arra, hogy együtt éljek a párommal. Ennyi a történet, szóval nincs benne se síró feleség se hisztis szerető.
2012. jan. 22. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor 6 év után már ideje volt!:)
2012. jan. 22. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy miben reménykedsz, illetve miből gondolod azt, hogy ha egy férfi megcsalja éveken át a feleségét, akkor majd melletted megváltozik, és téged nem fog ugyanúgy megunni, és megcsalni?

Tudod, a férfiember nagy basa. Amíg szép és jó a nő, amíg nincsenek problémák, addig nagyon jó. De attól a pillanattól, hogy a nőnek is támadnak nyűgjei, igényei, és elvárásai - azaz kezd problémás lenni - a férfi azonnal keres "vigasztalót és megértőt, akivel olyan jól el lehet beszélgetni, aki okos és nem olyan mint a feleség" - aztán jön a következő lépcső a mókuskerékben.

Mit csinálj? Józanodj ki!

2012. márc. 24. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!