Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Az anyám nem...

Mit csináljak? Az anyám nem normális!?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.anyukám már este 9kor mondja hogy le kell feküdni.én még fél 10kor az ágyamba olvasok. akkor bejön nagyon mérgesen és lekapcsolja a villanyt.. akkor én felkapcsolom ő meg elkezd üvöltözni hogy feküdjek már le. kérdezem minek még csak fél 10 van. erre azt mondja még gyerek vagyok a gyerekeknek több alvásra van szüksége. ja 9és fél óra alvásra nincs szüksége egy 15 évesnek! egy ovisnak kell ennyit aludni. egy 15 éves elég ha alszik 7-8 órát. ha fél 11kor lefekszek akkor 8 órát alszok ( fél 7kor kelek) és amugy is felesleges lefeküdnöm 9 kor ( vagy 10kor is) mert ugyse tudok elaludni, több mint 1 óráig csak fekszek az ágyamba, nem vagyok álmos, nem tudok aludni. és még hétvégén se engedi meg hogy tovább fenn legyek. fél10kor már üvöltözik hogy mért nem alszok már. de persze ö éjfélig TVzik mert ugye ő már felnőtt.

minden nap ez megy már nagyon unom:( mit tegyek??????

2009. máj. 27. 18:27
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy feküdj le időben, és ha már kialudtad magad, kelj fel (korábban). Reggel olvasgass, meg ilyesmi. Esetleg matass minél hangosabban a konyhában, aztán ha kérdezik, mond, hogy nem tudsz aludni, kialudtad magad.:)
2009. máj. 28. 11:20
 22/24 A kérdező kommentje:
szeretem anyukámat:), csak este szeretnék még olvasni, mert nagyon szeretek olvasni, de máskor nincs időm. és anyukám nem engedi hogy este olvassak, pedig az ágyamban fekve szoktam.
2009. máj. 28. 12:17
 23/24 anonim válasza:
51%
Szóval miért nem jó az, hogy este 9-től 5-ig alszol 8 órát, aztán fél 7-ig az ágyban olvasol?
2009. máj. 28. 12:49
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én sem értem, miért nem engedi, hogy az ágyban olvass...! Mondd el neki, hogy te már nagylány vagy, nem kisbaba, és nincs rajtad "alváskapcsoló", hogyan aludj, ha nem vagy álmos?

Nincs valami rajtad kívülálló oka annak, hogy anyukád ilyen ingerült?

2009. máj. 28. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!