Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen különleges, egyedi,...

Milyen különleges, egyedi, nem szokványos nevet adtál a gyermekednek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 23:47
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
75%

Az én kisfiam Benjamin!

Lehet, hogy nem különleges mindenkinek, de nekünk az :)

Gyakori mostanában? Én nem ismerek több Benjamint a közelünkben!

2012. jan. 20. 21:59
 32/56 A kérdező kommentje:
20:57 Nagyon szép név az Auróra, és valóban különleges. Pont ilyen nevekre gondoltam, amiket írtatok! Mind szép, és nem szokványosak.
2012. jan. 20. 22:40
 33/56 anonim ***** válasza:
72%

Amit még nagyon szeretek az az Annabella :)

Titkon remélem egyébként, hogy nem lányom, hanem fiam lesz egyszer :) Anyukám szerint biztosan kisfiam lesz, mert kiskorom óta jobban kijövök a fiú rokonokkal és ahogy nagyobb lettem, és a rokonságban kisbaba született a fiúkkal többet játszottam,a lányok többnyire felidegesítettek :D

2012. jan. 20. 22:42
 34/56 anonim ***** válasza:
73%
16:31 és 20:57es válaszoló! Nem értek veled egyet, szerintem a Hanna név nagyon is szép név, és egyáltalán nem nevetséges. Gondolod a szülők azért adnak Hanna nevet mert Hannah Montana rajongók??? Nem is értem a logikádat. Másnak nem feltétlenül nevetséges a név amit választanak a gyereküknek mint Neked! Két olyan nevet is írtál amit pl én esetlegesen a fiamnak vagy a lányomnak adnék. De köszönöm hogy nevetségesnek tartod.
2012. jan. 21. 15:20
 35/56 anonim ***** válasza:
27%

Fiadnak?????????????

Mégis melyiket adnád a fiadnak? Én lányneveket soroltam, a fiúkkal ennyire nincsenek elszállva.

Az pedig bocs, de tény, hogy rengeteg Hanna van. Mondom,lemegyek a játszótérre és mindig, minimum 3. A Jázmin szép, de ha megnézed az is nagyon gyakori.

És tényleg azóta van ennyi Hanna, amióta Hannah Montana van. Nem mondom én, hogy van összefüggés, csak azóta majdnem minden héten olvasok az újság anyakönyv rovatában egy született Hannáról. Azt pedig nem mondtam, hogy csúnya, csak azt, hogy tucatnév.

Ami csúnya, azt is kifejtettem, a fonetikusan leírt külföldi nevek, de akkor mondok rá példát még: Szalome, Szolanzs. Így már érthető mit akarok mondani?

2012. jan. 21. 15:34
 36/56 anonim ***** válasza:
75%

21:59!

A Benjámin nekem is nagyon tetszik, de a párom csak magyar eredetű nevekben gondolkodik, így elvetettük.

A Hannával sincs semmi baj, szerintem.

2012. jan. 21. 15:35
 37/56 Izabell válasza:
73%

Gréta,

Tália,

Eliza

2012. jan. 21. 15:37
 38/56 anonim ***** válasza:
51%

Az én kislányom Misell, de nem vagyunk Céééébetűsek! :) Nekünk nagyon tetszett ez a név. Egyébként most fiút várunk, 27 hetes vagyok, ő Dániel, Patrik, vagy Levente lesz. Még nem sikerült eldönteni. Sajnos fiúnévben nem találtunk olyan különleges nevet ami mindkettőnknek tetszene. Nekem tetszett a Szebasztián, páromnak a Dzsinó :)

De inkább megegyeztünk hogy a fent említett három név közül választunk majd :D

2012. jan. 21. 16:36
 39/56 anonim ***** válasza:
73%
Az en kislanyom Véda Johanna lesz, de csak a tavoli jovoben.:)
2012. jan. 22. 19:24
 40/56 anonim ***** válasza:
50%
Elnézést, ha esetleg offnak veszed, nekem is van pár különleges nevű ismerősöm. Többek között Xénia, Benjamin (ezeket már említették), ezen felül Mira, Véda, Johanna, Kamilla, Eudoxia, Lolita. :)
2012. jan. 22. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!