Milyen különleges, egyedi, nem szokványos nevet adtál a gyermekednek?
Az én kisfiam Benjamin!
Lehet, hogy nem különleges mindenkinek, de nekünk az :)
Gyakori mostanában? Én nem ismerek több Benjamint a közelünkben!
Amit még nagyon szeretek az az Annabella :)
Titkon remélem egyébként, hogy nem lányom, hanem fiam lesz egyszer :) Anyukám szerint biztosan kisfiam lesz, mert kiskorom óta jobban kijövök a fiú rokonokkal és ahogy nagyobb lettem, és a rokonságban kisbaba született a fiúkkal többet játszottam,a lányok többnyire felidegesítettek :D
Fiadnak?????????????
Mégis melyiket adnád a fiadnak? Én lányneveket soroltam, a fiúkkal ennyire nincsenek elszállva.
Az pedig bocs, de tény, hogy rengeteg Hanna van. Mondom,lemegyek a játszótérre és mindig, minimum 3. A Jázmin szép, de ha megnézed az is nagyon gyakori.
És tényleg azóta van ennyi Hanna, amióta Hannah Montana van. Nem mondom én, hogy van összefüggés, csak azóta majdnem minden héten olvasok az újság anyakönyv rovatában egy született Hannáról. Azt pedig nem mondtam, hogy csúnya, csak azt, hogy tucatnév.
Ami csúnya, azt is kifejtettem, a fonetikusan leírt külföldi nevek, de akkor mondok rá példát még: Szalome, Szolanzs. Így már érthető mit akarok mondani?
21:59!
A Benjámin nekem is nagyon tetszik, de a párom csak magyar eredetű nevekben gondolkodik, így elvetettük.
A Hannával sincs semmi baj, szerintem.
Az én kislányom Misell, de nem vagyunk Céééébetűsek! :) Nekünk nagyon tetszett ez a név. Egyébként most fiút várunk, 27 hetes vagyok, ő Dániel, Patrik, vagy Levente lesz. Még nem sikerült eldönteni. Sajnos fiúnévben nem találtunk olyan különleges nevet ami mindkettőnknek tetszene. Nekem tetszett a Szebasztián, páromnak a Dzsinó :)
De inkább megegyeztünk hogy a fent említett három név közül választunk majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!